LAATUA, JOKA ANSAITSEE LEIMAMME

PIENIMUTTA TÄRKEÄ KYLPYHUONEEN YKSITYISKOHTA

Markkinoiden vaatimukset ovat kovemmat kuin koskaan ja arvostamme sitä. Kun on kylpyhuoneen uusimisen aika, haluamme että löydät tuotteet, jotka vastaavat tyyliäsi ja perhetilannettasi, ja myös että ne ovat kestäviä.

Suurin ero kylpyhuoneiden ja muiden tilojen kalusteissa on se, että kylpyhuonetuotteiden tulee kestää päivittäistä käyttöä yhdessä kosteuden, veden ja puhdistusaineiden kanssa. Monessa tuotteistamme on myös sähkökytkentä. Ja sähkö ja vesi vaativat kunnioitusta. Siksi emme ole tyytyväisiä, ennen kuin kaikki tuotteemme on testattu ja hyväksytty asiaankuuluvassa tarkastuslaitoksessa. Ja luonnollisesti kaikki tuotteemme on CE-merkitty voimassa olevien standardien mukaisesti. 

SOPIMUS SÄKER VATTENIN KANSSA

Meillä on yhteistyösopimus Säker Vatteninstallationin kanssa. Säker­ Vatteninstallation on toimialajärjestö, joka kehittää säännöksiä muun muassa vesivahinkoriskien vähentämiseksi. Säännöksissä määritellään asennusta ja niitä tekeviä yrityksiä ja henkilöitä koskevat vaatimukset.

YMPÄRISTÖN HYVÄKSI GRÖNA PUNKTEN -MERKILLÄ

Vihreä Gröna Punkten -merkki tarkoittaa, että pakkausmaksuon maksettu maassa, jossa pakkaus/pakattu tuote myydään. Se on myös symboli pakkausten keräämiselle ja kierrätykselle. Kaikki pakkauksemme on merkitty vihreällä Gröna Punkten -merkillä.

SUNDAHUSIN TARKISTAMAT TUOTTEET

Tuotteemme tarkistaa SundaHus, riippumaton kolmas osapuoli, joka tekee järjestelmällistä työtä terveydelle ja ympäristölle vaarallisten aineiden käytön vähentämiseksi. Tuotteemme löytyvät SundaHus Miljödata -järjestelmästä

TESTATTUJA JA HYVÄKSYTTYJÄ

Kaikki tuotteemme on luonnollisesti CE-merkitty voimassa olevien standardien mukaisesti. Löydät kaikki suorituskykyilmoitukset ja hoito-ohjeet kotisivuiltamme.

SINTEF

SINTEF Byggforsk on akkreditoitu testilaboratorio, joka testaa ja sertifioi sekoittimemme ja WC:mme. Sertifikaatti tarkoittaa, että tuotteemme täyttävät kaikki Eurooppa-standardin (EN) asettamat vaatimukset.

PIENI MUTTA TÄRKEÄ YKSITYISKOHTA

Todella hyvän kylpyhuoneen on annettava laadun ja turvallisuuden tunne. Hafan tuotteet valmistetaan erittäin laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, ja siksi kaikilla kylpyhuonetuotteillamme on 5 vuoden takuu.

LAATUA, JOKA ANSAITSEE NIMEMME

Meillä on pitkä kokemus kylpyhuoneista. Suunnittelija- ja tuotekehitystiimimme sekä muu organisaatio tekee pitkäjänteistä työtä luodakseen tulevaisuuden kylpyhuoneen, jonka design, toiminnallisuus ja laatu ansaitsevat nimemme.

60-LUVUN HENKEÄ

Hafan historia alkoi vuonna 1962, jolloin ensimmäiset kalusteemme valmistettiin Ruotsin Halmstadissa ja Falkenbergissä – näistä syntyi nimi Hafa. Siitä alkoi yrityksen kehitys, ja valmistimme ensimmäisen täystiikkisen kylpyhuonekalusteemme. Se on klassikko, jota näkee vielä nykyäänkin monissa kodeissa. Sittemmin olemme kehittäneet useita tuotteita, ja sen myötä yrityksemme on kehittynyt nykyiseksi modernien kylpyhuonekalusteiden toimittajaksi.

RAKENNUSTUOTEILMOITUKSET

Löydät rakennustuoteilmoituksemme pdf-muodossa kotisivuiltamme tai digitaalisena eBVD-muodossa osoitteesta www.byggvarudeklarationer.se, josta löydät helposti tarvittavat asiakirjat. Voit luottaa valintaasi, sillä asiakirjoja säilytetään 10 vuotta myös sen jälkeen, kun tuote on lopetettu.