Pieni tärkeä yksityskohta

Markkinoiden vaatimukset ovat korkeammat kuin koskaan aikaisemmin, ja pidämme siitä. Kun on kylpyhuoneen uusimisen aika, haluamme että löydät tuotteet jotka vastaavat tyyliäsi ja perhetilannettasi, ja myös että ne ovat kestäviä.

Suurin ero kylpyhuoneiden ja muiden tilojen kalusteissa on se, että kylpyhuonetuotteiden tulee kestää päivittäistä käyttöä yhdessä kosteuden, veden ja puhdistusaineiden kanssa. Monessa tuotteistamme on myös sähkökytkentä. Sähkö ja vesi yhdistelmä vaatii kunnioitusta. Siksi emme antaudu ennenkuin tuotteemme on testattu ja hyväksytty asiaankuuluvassa laitoksessa. Luonnollisesti ovat kaikki tuotteemme CE merkityt, pätevien normien mukaisesti.

Meidän tarrat

Laatua, joka ansaitsee nimemme

Hafalla on kokemusta kylpyhuoneista. Suunnittelija- ja tuotekehitystiimimme sekä muu organisaatiomme tekee pitkäjänteistä työtä laadukkaiden, Hafan nimeä kantamaan oikeutettujen kylpyhuoneiden luomiseksi.

Pieni mutta tärkeä yksityiskohta

Todella hyvässä kylpyhuoneessa tunnet, että näkemääsi laatuun voi luottaa. Hafan tuotteet valmistetaan erittäin laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, ja siksi kaikilla kylpyhuonetuotteillamme on aina 5 vuoden takuu.

Turvallisuus

SHafalla on ollut yhteistyösopimus Säker Vatteninstallationin kanssa vuodesta 2009. Säker Vatteninstallation on toimialajärjestö, joka kehittää säännöksiä muun muassa vesivahinkoriskien vähentämiseksi. Säännöksissä määritetään asennustöitä ja niiden tekijöitä koskevat määräykset, ja ne turvaavat kuluttajien asemaa. Valtuutetun LVI-asentajan käyttäminen takaa asennusten sujumisen ammattitaitoisella tavalla.

60-Luvun henkeä

Hafan historia alkoi vuonna 1962, jolloin ensimmäiset kalusteemme valmistettiin Ruotsin Halmstadissa ja Falkenbergissä – siitä muuten tulee nimi Hafa. Siitä alkoi yrityksen kehitys, ja 70-luvulla valmistettiin Hafan ensimmäinen täystiikkinen malli. Se on klassikko, jota tapaa vielä nykyäänkin monien kotien kylpyhuoneissa. Vuosien varrella mallistomme on laajentunut paljon, ja sen myötä yrityksemme on kehittynyt nykyiseksi modernien kylpyhuonekalusteiden toimittajaksi.

Testattuja ja hyväksyttyjä tuotteita

Kylpyhuoneen kalusteita käytetään paljon ja niiden on kestettävä kosteutta, vettä ja puhdistamista. Lisäksi monissa tuotteissamme on sähkökomponentteja, joiden sijoittaminen kosteisiin ympäristöihin vaatii erityistä tarkkuutta. Tämän vuoksi emme ole tyytyväisiä, ennen kuin tuotteemme ovat saaneet hyvät testitulokset ja riittävät hyväksynnät asianomaisissa tarkastuslaitoksissa. Muun muassa hanoillamme on SINTEF-hyväksyntä, ja kaikki kalusteemme on testattu ja hyväksytty. Kaikilla tuotteillamme on luonnollisesti CEmerkintä voimassa olevien määräysten mukaan. Lisätietoja CE-merkinnästä ja testien sisällöstä löydät osoitteesta hafa.fi.