LAATU

KORKEAA LAATUA VUODESTA 1962

Tunnemme vaatimukset työskenneltyämme kylpyhuonealalla lähes 60 vuotta. Markkinoiden vaatimukset ovat kovemmat kuin koskaan ja arvostamme sitä. Tuotteiden on kestettävä päivittäistä kulutusta yhdessä kosteuden, veden ja puhdistusaineiden kanssa. Lisäksi yhdistettynä sähköön, mikä edellyttää asiantuntemusta ja tarkkuutta. Siksi testaamme ja sertifioimme tuotteemme markkinoiden vaatimusten mukaan. Tuotteemme testataan ja hyväksytään tietenkin voimassa olevien normien mukaisesti, joten voit aina luottaa valintaasi

LAATUA JOKAISESSA YKSITYISKOHDASSA

LAATUA JOKAISESSA YKSITYISKOHDASSA

Rakennustuoteilmoitusten tarkoituksena on dokumentoida tuotteen sisältö ja ympäristövaikutukset ja asettaa tiedot saataville koko tuotteen elinkaaren ajaksi. Löydät rakennustuoteilmoitukset hafa.fi-sivustolta ja niitä säilytetään 10 vuotta.

ASENNUSVALMIIT KALUSTEET

ASENNUSVALMIIT KALUSTEET

Kalusteemme ovat asennusvalmiita ja yksi henkilö asentaa ne helposti. Ne asennetaan seinällä olevaan kiskoon ja kiinnitystä on sen jälkeen helppo säätää. Niissä on valmius lattia- ja seinäviemäröintiin, koska allaskaapin taakse on jätetty tilaa.

Insta Quick - HELPPO ASENNUS

Insta Quick - HELPPO ASENNUS

Yksi henkilö asentaa IglooPro-suihkun helposti ja nopeasti ja säädöt hoitaa täysin uusi tekniikka, InstaQuick™. Säädettävä avautumiskulma antaa rajattomat sijoitusmahdollisuudet. Ainutlaatuinen ruotsalainen rakenne tekee suihkustasi erittäin vakaan ja pitkäikäisen.

Lue lisää
MESSINKINEN HANA

MESSINKINEN HANA

Hanamme valmistetaan huolellisesti tarkastetusta messingistä. Tämä takaa sen, että hanat täyttävät pohjoismaisten markkinoiden tiukat vaatimukset.

Lue lisää
Limbrickor

SUIHKUJEN ASENTAMINEN ILMAN PORATTAVIA REIKIÄ

Nyt sinun ei tarvitse enää porata ja ruuvata seinää asentaaksesi suihkun. Käytä liimaalustoja suihkuoven liimaamiseen. Se on helppo ja turvallinen asennusvaihtoehto, jolla on useita etuja, eikä sinun tarvitse huomioida seinään piilotettuja materiaaleja, eristekerroksia ja asennuksia. Liima soveltuu kaakelin, luonnonkiven, betonin, lasin ja metallin liimaamiseen, eikä se jätä jälkiä irrotettaessa.

Lue lisää
KOLMANNEN OSAPUOLEN SINTEFIN TESTAAMIA

KOLMANNEN OSAPUOLEN SINTEFIN TESTAAMIA

SINTEF on akkreditoitu testilaboratorio, joka testaa ja sertifioi hanamme ja WC:mme. Sertifikaatti tarkoittaa, että tuotteemme täyttävät kaikki Eurooppa-standardin asettamat vaatimukset.

SMOOTHOPEN-LAATIKKOJÄRJESTELMÄ

SMOOTHOPEN-LAATIKKOJÄRJESTELMÄ

Kylpyhuonekalusteissamme on pehmeästi ja itsestään sulkeutuvat saranat ja liukukiskot. Hafa Edgessa on Smooth-Open-laatikosto, push-open ja pehmeä sulkumekanismi.

POSLIINI JA LASITETTU TERÄS

POSLIINI JA LASITETTU TERÄS

Posliinissa on lasitettu pinta, joka on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Valikoimaamme kuuluu myös 3 mm teräksestä valmistettuja pesualtaita, jotka on lasitettu useana ohuena kerroksena erinomaisen kestävyyden varmistamiseksi.

Kalusteet on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista

PINTAKÄSITTELY JA KOSTEUDENKESTÄVÄ MATERIAALI

Kalusteet on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on hyvin tiivis pinta, joka koostuu joko moninkertaisesta lakkauksesta tai kalvosta, joka on vedetty reunojen yli. Yhdessä tämä antaa kalusteen, joka kestää kosteutta ja kylpyhuoneen olosuhteita.

SINTEF

SINTEF

SINTEF Byggforsk on akkreditoitu testilaboratorio, joka testaa ja sertifioi sekoittimemme ja WC:mme. Sertifikaatti tarkoittaa, että tuotteemme täyttävät kaikki Eurooppa-standardin (EN) asettamat vaatimukset.

TESTATTUJA JA HYVÄKSYTTYJÄ

TESTATTUJA JA HYVÄKSYTTYJÄ

Kaikki tuotteemme on luonnollisesti CE-merkitty voimassa olevien standardien mukaisesti. Löydät kaikki suorituskykyilmoitukset ja hoito-ohjeet kotisivuiltamme.

Meillä on yhteistyösopimus Säker Vatteninstallationin kanssa.

SOPIMUS SÄKER VATTENIN KANSSA

Meillä on yhteistyösopimus Säker Vatteninstallationin kanssa. SäkerVatteninstallation on toimialajärjestö, joka kehittää säännöksiä muun muassa vesivahinkoriskien vähentämiseksi. Säännöksissä määritellään asennusta ja niitä tekeviä yrityksiä ja
henkilöitä koskevat vaatimukset.

5 VUODEN TAKUU

5 VUODEN TAKUU

Todella hyvän kylpyhuoneen on annettava laadun ja turvallisuuden tunne. Hafan tuotteet valmistetaan erittäin laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, ja siksi kaikilla kylpyhuonetuotteillamme on 5 vuoden takuu.

Lue lisää
LAATUA, JOKA ANSAITSEE NIMEMME

LAATUA, JOKA ANSAITSEE NIMEMME

Meillä on pitkä kokemus kylpyhuoneista. Suunnittelija- ja tuotekehitystiimimme sekä muu organisaatio tekee pitkäjänteistä työtä luodakseen tulevaisuuden kylpyhuoneen, jonka design, toiminnallisuus ja laatu ansaitsevat nimemme.

60-LUVUN HENKEÄ

60-LUVUN HENKEÄ

Hafan historia alkoi vuonna 1962, jolloin ensimmäiset kalusteemme valmistettiin Ruotsin Halmstadissa ja Falkenbergissä – näistä syntyi nimi Hafa. Siitä alkoi yrityksen kehitys, ja valmistimme ensimmäisen täystiikkisen kylpyhuonekalusteemme. Se on klassikko, jota näkee vielä nykyäänkin monissa kodeissa. Sittemmin olemme kehittäneet useita tuotteita, ja sen myötä yrityksemme on kehittynyt nykyiseksi modernien kylpyhuonekalusteiden toimittajaksi.