LAATU

KORKEAA LAATUA VUODESTA 1962

Tunnemme vaatimukset työskenneltyämme kylpyhuonealalla lähes 60 vuotta. Markkinoiden vaatimukset ovat kovemmat kuin koskaan ja arvostamme sitä. Tuotteiden on kestettävä päivittäistä kulutusta yhdessä kosteuden, veden ja puhdistusaineiden kanssa. Lisäksi yhdistettynä sähköön, mikä edellyttää asiantuntemusta ja tarkkuutta. Siksi testaamme ja sertifioimme tuotteemme markkinoiden vaatimusten mukaan. Tuotteemme testataan ja hyväksytään tietenkin voimassa olevien normien mukaisesti, joten voit aina luottaa valintaasi

ASENNUSVALMIIT KALUSTEET

Kalusteemme ovat asennusvalmiita ja yksi henkilö asentaa ne helposti. Ne asennetaan seinällä olevaan kiskoon ja kiinnitystä on sen jälkeen helppo säätää. Niissä on valmius lattia- ja seinäviemäröintiin, koska allaskaapin taakse on jätetty tilaa.

KOLMANNEN OSAPUOLEN SINTEFIN TESTAAMIA

SINTEF on akkreditoitu testilaboratorio, joka testaa ja sertifioi hanamme ja WC:mme. Sertifikaatti tarkoittaa, että tuotteemme täyttävät kaikki Eurooppa-standardin asettamat vaatimukset.

SMOOTHOPEN-LAATIKKOJÄRJESTELMÄ

Kylpyhuonekalusteissamme on pehmeästi ja itsestään sulkeutuvat saranat ja liukukiskot. Hafa Edgessa on Smooth-Open-laatikosto, push-open ja pehmeä sulkumekanismi.

POSLIINI JA LASITETTU TERÄS

Posliinissa on lasitettu pinta, joka on kestävä ja helppo pitää puhtaana. Valikoimaamme kuuluu myös 3 mm teräksestä valmistettuja pesualtaita, jotka on lasitettu useana ohuena kerroksena erinomaisen kestävyyden varmistamiseksi.

PINTAKÄSITTELY JA KOSTEUDENKESTÄVÄ MATERIAALI

Kalusteet on valmistettu kosteutta kestävästä materiaalista ja niissä on hyvin tiivis pinta, joka koostuu joko moninkertaisesta lakkauksesta tai kalvosta, joka on vedetty reunojen yli. Yhdessä tämä antaa kalusteen, joka kestää kosteutta ja kylpyhuoneen olosuhteita.

SINTEF

SINTEF Byggforsk on akkreditoitu testilaboratorio, joka testaa ja sertifioi sekoittimemme ja WC:mme. Sertifikaatti tarkoittaa, että tuotteemme täyttävät kaikki Eurooppa-standardin (EN) asettamat vaatimukset.

TESTATTUJA JA HYVÄKSYTTYJÄ

Kaikki tuotteemme on luonnollisesti CE-merkitty voimassa olevien standardien mukaisesti. Löydät kaikki suorituskykyilmoitukset ja hoito-ohjeet kotisivuiltamme.

SOPIMUS SÄKER VATTENIN KANSSA

Meillä on yhteistyösopimus Säker Vatteninstallationin kanssa. SäkerVatteninstallation on toimialajärjestö, joka kehittää säännöksiä muun muassa vesivahinkoriskien vähentämiseksi. Säännöksissä määritellään asennusta ja niitä tekeviä yrityksiä ja
henkilöitä koskevat vaatimukset.

LAATUA, JOKA ANSAITSEE NIMEMME

Meillä on pitkä kokemus kylpyhuoneista. Suunnittelija- ja tuotekehitystiimimme sekä muu organisaatio tekee pitkäjänteistä työtä luodakseen tulevaisuuden kylpyhuoneen, jonka design, toiminnallisuus ja laatu ansaitsevat nimemme.

60-LUVUN HENKEÄ

Hafan historia alkoi vuonna 1962, jolloin ensimmäiset kalusteemme valmistettiin Ruotsin Halmstadissa ja Falkenbergissä – näistä syntyi nimi Hafa. Siitä alkoi yrityksen kehitys, ja valmistimme ensimmäisen täystiikkisen kylpyhuonekalusteemme. Se on klassikko, jota näkee vielä nykyäänkin monissa kodeissa. Sittemmin olemme kehittäneet useita tuotteita, ja sen myötä yrityksemme on kehittynyt nykyiseksi modernien kylpyhuonekalusteiden toimittajaksi.