Kylpyhuone joka on käytännöllinen

Tavoitteemme on tarjota henkilökohtaisesti suunniteltuja ja korkealaatuisia kylpyhuoneita. Pitkä kokemus ja trendien silmälläpito johdattaa sunnittelijoitamme luomaan laadukkaita ja kestäviä kylpyhuonetuotteita.

Suunnittelijamme

THERESE SAMEULSSON

"Hafa Edeon kylpyhuonekalustesarja Klassista muotoilua persoonallisella karaktäärillä. Se on saanut inspiraationsa nykypäivästä entisaikoihin, jossa yhdistyvät hieno materiaali, modernit yksityiskohdat ja klassiset linjat. Hafa Eden antaa sinulle henkilökohtaisen valintamahdollisuuden eri kombinaatioihin

Riccardo Vercellotti

"Yksinkertaista eleganssia, laatua ja toiminnallisuutta pienimpään yksityiskohtaan asti. Hänen muotoilunsa nousee esille, mutta sointuu silti täydellisesti muuhun sisustukseen

ELIN BASANDER ANDRÉ

"Hafa Original 1962 vie ajatukset 70-luvulle ja Hafan ensimmäiseen käsinvalmistettuun kalustesarjaan. Sen aikaiset lamellit
ovat saaneet uuden ja nykyaikaisen muodon. Se leikittelee koolla, joka antaa kalusteille uuden ilmeen mutta säilyttää selkeän viitteen alkuperäiseen malliin. Käsillä tekemisen ilo näkyy kaikissa yksityiskohdissa”.

Maria Vinka

"Yhteistyössä suunnittelija Maria Vinkan kanssa olemme kehittäneet Hafa Igloo suihkuseiniin kaksi uutta kuviota. Hafa Leaf sopii tyylillisesti useimpiin kylpyhuoneisiin. Luonnonläheinen kuvio luo kodikkaan tunteen. Hafa Stripe on valoisa ratkaisu olematta liian paljastava. Pidän erityisesti kirkkaan lasin ja huurretun lasin vuorovaikutuksesta.

Måns Broman

"Tavoitteemme on tehdä monien ihmisten arkielämästä hieman kauniimpaa ja parempaa. Muotoilu on tarkoitettu nautittavaksi ja käytettäväksi, ja sen tulee puhutella sekä järkeä että tunteita"

Rutger Andersson

”Nykyaikainen kylpyhuonedesign hakee ratkaisuja, joissa kylpyhuoneen erilaiset osat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Muotoilulla pyritään tukemaan tilan toiminnallisuutta. Mukaan ei oteta mitään tarpeetonta, vaan kaikki on tarkasti harkittua, pienintä yksityiskohtaa myöten. Tämä siksi, että haluamme tarjota käyttäjälle mahdollisimman miellyttäviä hetkiä”.