SUUNNITTELIJAMME

HENKILÖKOHTAISTA JA MODERNIA SUUNNITTELUA

Aidolla intohimolla sisustusta ja elämyksiä kohtaan muotoilijamme kehittävät jatkuvasti uusia jännittäviä tuotteita, joilla saat kylpyhuoneeseesi persoonallista ilmettä. Moderniin ilmeeseen yhdistetään laatua ja ajatonta muotokieltä. Kun päätimme venyttää kylpyhuonemuotoilun rajoja, asetimme itsellemme tiukimmat mahdolliset vaatimukset. Tuotteemme on suunniteltu nopeasti asennettaviksi, yksinkertaisiksi ja silmää miellyttäviksi. Haasteena on mahdollistaa kaikki henkilökohtaiset valinnat ja tehdä samalla asennuksesta mahdollisimman nopeaa ja helppoa. Ylpeänä voimme todeta onnistuneemme siinä.

THERESE SAMEULSSON

"Hafa Edeon kylpyhuonekalustesarja Klassista muotoilua persoonallisella karaktäärillä. Se on saanut inspiraationsa nykypäivästä entisaikoihin, jossa yhdistyvät hieno materiaali, modernit yksityiskohdat ja klassiset linjat. Hafa Eden antaa sinulle henkilökohtaisen valintamahdollisuuden eri kombinaatioihin

MÅNS BROMAN

”Edge on joustava kalustesarja johon voit jättää oman kädenjälkesi yhdistelemällä eri kalusteita ja värejä. Hafa Edge on aina ajanmukainen, toimiva ja tyylikäs kalustesarja.”

LINDA UPPMAN

”Hafa IglooPro™ -suihkuvalikoima on kehitetty nopeaksi, yksinkertaiseksi ja tyylikkääksi. Haasteena oli saada asennus säädettäväksi ja nopeammaksi kuin koskaan. IglooPro on täydellinen sarja ovia ja seiniä, jotka on tehty sopimaan sekä sinulle että kylpyhuoneellesi”.

Charlotte Johansson

”Hafa Go on tyylikäs kalusteryhmä, jossa on sametinhimmeä pinnoite. Go-ryhmästä löytyy runsaalla säilytystilalla varustetut kalusteet kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin. Vedinten avulla voit luoda yksilöllisen ilmeen. Hafa Go miellyttää arjen kaikissa tilanteissa.”

RICCARDO VERCELLOTTI

"Yksinkertaista eleganssia, laatua ja toiminnallisuutta pienimpään yksityiskohtaan asti. Hänen muotoilunsa nousee esille, mutta sointuu silti täydellisesti muuhun sisustukseen" 

Rutger Andersson

”Nykyaikainen kylpyhuonedesign hakee ratkaisuja, joissa kylpyhuoneen erilaiset osat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Muotoilulla pyritään tukemaan tilan toiminnallisuutta. Mukaan ei oteta mitään tarpeetonta, vaan kaikki on tarkasti harkittua, pienintä yksityiskohtaa myöten. Tämä siksi, että haluamme tarjota käyttäjälle mahdollisimman miellyttäviä hetkiä”.

ELIN BASANDER ANDRÉ

"Hafa Original 1962 vie ajatukset 70-luvulle ja Hafan ensimmäiseen käsinvalmistettuun kalustesarjaan. Sen aikaiset lamellit
ovat saaneet uuden ja nykyaikaisen muodon. Se leikittelee koolla, joka antaa kalusteille uuden ilmeen mutta säilyttää selkeän viitteen alkuperäiseen malliin. Käsillä tekemisen ilo näkyy kaikissa yksityiskohdissa”.

ANDREAS ÅKESSON

"Minulle design sekä toimivuus ratkaisevat. Hyvännäköinen sekä käytännöllinen tuote edustaa onnistunutta muotoilua."