YMPÄRISTÖÄ JA KESTÄVYYTTÄ AJATELLEN

Ympäristö

YMPÄRISTÖÄ JA KESTÄVYYTTÄ AJATELLEN

Teemme määrätietoista työtä voidaksemme tarjota jatkuvasti kylpyhuonekalusteita, joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset. Tartumme yhdessä valikoitujen suunnittelijoiden, rakentajien ja valmistajien kanssa haasteeseen tutkia uusia tekniikoita ja kestäviä materiaaleja täyttääksemme omat tiukat vaatimuksemme. Tuotteemme ovat arvioineet SundaHus ja Byggvarubedömningen ja ne on luetteloitu. Joutsenmerkin ympäristöystävällisten rakennustuotteiden tietokannassa.

YMPÄRISTÖARVIOINNIT

Pyrimme jatkuvasti minimoimaan tuotteidemme ja tuotepakkaustemme ympäristövaikutukset. Noudatamme tietenkin pakollisia direktiivejä kuten REACH-, RoHS- ja WEEE-direktiivejä. Tämä merkitsee sitä, että noudatamme kemikaalien käyttöä ja sähkölaitteiden käsittelyä koskevia lakeja. Kuulumme FTI-kierrätysjärjestelmään, Gröna punkten -merkkiin ja olemme El-kretsenin jäsen. Näin voimme varmistaa, että tuotteitamme ja tuotepakkauksiamme käsitellään parhaalla tavalla sen jälkeen, kun niitä ei enää käytetä.

SUNDAHUSIN TARKISTAMAT TUOTTEET

Tuotteemme tarkistaa SundaHus, riippumaton kolmas osapuoli, joka tekee järjestelmällistä työtä terveydelle ja ympäristölle vaarallisten aineiden käytön vähentämiseksi. Tuotteemme löytyvät SundaHus Miljödata -järjestelmästä

BYGGVARUBEDÖMINGEN

Osa tuotteistamme on Byggvarubedömning arvioinut. He arvioivat sekä toimittavat tietoa ympäristöystävällisistä tuotteista ja edistävät tuotekehitystä kohti myrkytöntä ja hyvin rakennettua ympäristöä.

FSC-MERKITTY PAPERI

Tuotekuvastomme on painettu FSC-merkitylle paperille. FSC tarkoittaa Forest Stewardship Council- järjestöä, joka on riippumaton, kansainvälinen järjestö. Heidän pyrkimyksenään on ympäristöystävällinen, sosiaalisesti vastuullinen sekä taloudellisesti kannattava metsien käyttö maailmanlaajuisesti FSC-sertifiointijärjestelmän kautta.

Gröna Punkten

Vihreä Gröna Punkten -merkki tarkoittaa, että pakkausmaksuon maksettu maassa, jossa pakkaus/pakattu tuote myydään. Se on
myös symboli pakkausten keräämiselle ja kierrätykselle. Kaikki pakkauksemme on merkitty vihreällä Gröna Punkten -merkillä.

Fti

Olemme yhteydessä pakkausten kierrätyksen FTI:n liiketoimintajärjestelmään. Otamme vastuuta pakkausten kierrätyksestä myös loppukuluttajien käytön jälkeen.