Tilava muotoilu

Hafa Go on tyylikäs samettimattapintainen kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Se on saatavana valkoisella tai mustalla samettimattapinnalla sekä nyt myös kiiltävän valkoisena. Go on saatavan eri leveyksinä ja 600 on nyt saatavana myös matalampana mallina. Siitä on saatavissa eri kokoja, ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja toimii hyvin niin pienessä kuin isossakin kylpyhuoneessa. Voit valita omaan tyyliisi sopivan vetimen. Hafa Gon avulla saat päivällesi hyvän alun.

Tutustu kaikkiin Go-kylpyhuonekalusteisiin täällä

SAMETTIMAINEN MATTAPINTA

Go-kalusteissa on miellyttävä valkoinen tai musta samettimattapinta, joka on lakattu useita kertoja kestävyyden parantamiseksi. Nyt on myös saatavana kiiltävän valkoisella. Posliininen pesuallas kestää hyvin kulutusta.

Lue lisää

PAIKOILLANNE, VALMIIT, GO

Koska haluamme yksinkertaistaa asioita, Go toimitetaan valmiiksi koottuna. Se on helppo asentaa seinään ja säätää paikalleen kätevillä kiinnikkeillä.

Lue lisää

TILAVAT KYLPYHUONEKALUSTEET

Hafa Go on saatavissa neljässä eri koossa. Allaskaapissa on pehmeästi sulkeutuva laatikko, jossa on runsaasti tilaa tavaroille.

Lue lisää

VIIMEISTELE TYYLI VETIMELLÄ

Kukapa ei haluaisi itse viimeistellä kylpyhuonekalusteensa ulkoasua? Voit valita sinua eniten miellyttävän metallisen vetimen, jonka mukana toimitetaan helppo porausmalli.

Lue lisää

TILAVA KORKEA KAAPPI

Erittäin tilavassa korkeassa kaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi ja integroitu vedin. Lasihyllyjen korkeutta voi säätää hyllynkannattimien avulla.

Lue lisää

HAFA GON SUUNNITTELIJAT

”Hafa Go on tyylikäs samettimattapintainen kylpyhuonekaluste, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Tyylin voi viimeistellä vapaasti valittavalla vetimellä, joka voi olla yksinkertainen ja huomaamaton tai todellinen piste i:n päällä.”

Lue lisää