Hafa Igloo Pro™

Nyt otamme jälleen askeleen eteenpäin esitellessämme uuden suihku-sarjamme, Hafa IglooPro™. Yhdistämme uranuurtavan tekniikan ja ainutlaatuisen muotoilun. IglooPro™ on erittäin nopea asentaa ainutlaatuisen patentoitavan InstaQuick™ toiminnon ansiosta.

URAAUURTAVAA TEKNOLOGIAA, AINUTLAATUISTA MUOTOILUA

Laajasta IglooPro™-valikoimastamme löydät oikean suihkuratkaisun kaikkiin kylpyhuoneisiin. Paitsi että se on nopea asentaa, se lisää yksilöllisen kosketuksen ruotsalaisella muotoilullaan.

Igloo Pro™ sommittelet oman maun mukaan.

InstaQuick™ - uusi patentoitu tekniikka... Lue lisää

Yksi henkilö asentaa IglooPron helposti ja nopeasti ja säädöt hoitaa täysin uusi tekniikka, InstaQuick™.

 • insta-quick-ovan.jpg

  NOPEIN ASENNUS

  Paina lasiovi kiinni seinäprofiiliin. Aseta asennussetti paikalleen ja ovi on kiinnitetty.

 • insta-quick-hand.jpg

  HELPPO SÄÄTÄÄ

  InstaQuick™ mahdollistaa ovien kulmien helpon säädön, jos nurkka ei ole 90 °.

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  SÄÄDETTÄVÄT SEINÄPROFIILIT

  Säädettävät seinäprofiilit jotka voidaan asentaa putkiston läpiviennille 12 mm. Putkien halkaisija 35 mm.

Eri yhdistelmämme.. Lue lisää

Yhdistele sopiva ratkaisu tarpeidesi mukaan. Kaikkea perinteisestä suihkunurkasta useisiin eri kokoihin ja yhdistelmiin suorilla, taivutetuilla sekä kaarevilla seinillä jotka voidaan asettaa monin eri tavoin. Säädettävä avauskulma antaa sinulle monia eri valintoja ja voit helposti taittaa ovet sisään kun suihkua ei käytetä ja tämä vapauttaa tilaa kylpyhuoneessasi.

igloo-pro-kombinationer.jpg

HAFA IGLOO PRO SUIHKUNURKKA

Kauniit isot lasipinnat, sileät ja saumattomat seinäprofiilit, jotka on helppo pitää puhtaana, ja kahvat eloksoitua alumiinia. Yhdistele suihkuratkaisusi tarpeesi mukaan. Kaikki perinteisistä erikokoisista kulmasuihkukaapeista, suoran, kiinteän tai kaarevan seinän yhdistelmiin ja U-suihkuun, jonka voi sijoittaa eri tavoilla. Säädettävä avautumiskulma antaa useita vaihtoehtoja ja ovi/ovet on helppo kääntää sisään lisätilan vapauttamiseksi, kun niitä ei käytetä.

IglooPro suihkunurkka

IGLOO PRO SUIHKUSYVENNYKSET

Jos tarvitset suihkusyvennyksen, valittavana on useita eri kokoja ja asennusvaihtoehtoja. Valitse yksi tai kaksi käännettävää ovea rajattavan tilan mukaan. Jos olet esimerkiksi ajatellut sen kylpyhuonekalusteen viereen, voit valita oven ja kiinteän seinän. Saatavana kirkkaalla ja huurretulla lasilla ja yhdisteltävissä eri leveyksiksi.

IglooPro suihkusyvennykset

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄT

Sopivat pieneen kylpyhuoneeseen, kun suihkutila halutaan rajata tyylikkäästi. Eloksoitu alumiinisuihkutanko voidaan asentaa kolmella eri tavalla: seinään, kattoon tai kulmassa seinää kohti, johon suihku asennetaan. Tanko on 1200 mm ja se voidaan katkaista haluttuun mittaan. Jos tila on suurempi ja haluat suihkuratkaisun, joka erottuu edukseen, voit asentaa sen keskelle seinää kahden tangon avulla. Saatavana kirkkaalla tai huurretulla turvalasilla (8 mm) ja kokoina 700, 800, 900, 1000 ja 1300 mm.

IglooPro suihkuseinät