KYLPYHUONEKALUSTEET

Kylpyhuonekalusteilla luot koko kylpyhuoneesi tyylin. Valikoimastamme löytyy seitsemän erillaista kalustesarjaa. Vaikka sarjamme eroavat toisistaan, niin tyyliltään kun muodoiltaankin, on niillä kaikilla yhteisenä tekijänä sama korkea laatu, tilavat säilytystilat sekä käyttäjäystävälliset toiminnot. Voit siis huoletta antaa ulkonäön vaikuttaa ja valita juuri sinun tyylillesi sopivimman kalustesarjan.

Yläkaapit ja peilit

PEILIT, PEILIKAAPIT & LISÄSÄILYTYS

Suuresta valikoimastamme peilejä ja kaappeja löydät kylpyhuonekaapin jonka kätköihin mahtuu yllättävän paljon pikkutavaroita piiloon. Täältä löydät myös pieniä peilejä ja isompia peilejä, valolla tai ilman, sekä peilihyllyjä joiden hyllylle mahtuu kaikkein välttämättömin.

Katso kaikki kylpyhuonekaappimme ja peilimme täältä
HAFA SHAPE - YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

HAFA SHAPE - YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

Hafa Shape on kylpyhuonekaluste niille, jotka haluavat persoonallisen, muotoiltavan ja tyylikkään ilmeen. Suora ja pelkistetty  muotokieli yhdessä virheettömän tekniikan kanssa mahdollistaa kalusteen, josta riittää  iloa moneksi vuodeksi. Shape on yhdistettävissä monin tavoin omiin tarpeisiisi ja kylpyhuoneeseesi sopivaksi. Sarja sisältää useita leveyksiä ja värejä.

Lue lisää Shape sarjasta
HAFA SUN - AJATONTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

HAFA SUN - AJATONTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

Esittelyssä seuraava Hafa Sun -sukupolvi.  Tarjolla on uusia värejä, tilavampia laatikoita  ja kaappeja sekä aiempaa enemmän  yhdistelymahdollisuuksia. Olemme myös kiinnittäneet hieman ylimääräistä huomiota  yksityiskohtiin. Tällaisia ovat esimerkiksi bambulaatikosto ja matto pehmeästi sulkeutuvissa  laatikoissa. 

Lue lisää Sun sarjasta
HAFA EDEN - INSPIRAATIOTA MENNEESTÄ JA NYKYAJASTA

HAFA EDEN - INSPIRAATIOTA MENNEESTÄ JA NYKYAJASTA

Hafa Eden on kalustesarja jolla on ajaton muo-toilu ja persoonallinen luonne. Therese on sov-eltanut materiaalit tasapainoisesti. Nykyaikaiset yksityiskohdat ja perinteiset linjat yhdistävät vanhan- ja nykyajan.

Lue lisää Eden sarjasta

HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

Uuden Hafa Edge -kalustesarjan myötä haluamme viedä kylpyhuoneiden suunnittelun uudelle aikakaudelle. Edgen muotokieli on haluttu säilyttää mahdollisimman minimalistisena. Modernit muodot ja pelkistetyt linjat yhdistettyinä uusimpiin laadukkaisiin materiaaleihin antavat kylpyhuoneellesi aivan erityisen ilmeen.

Lue lisää Edge sarjasta
HAFA GO - RUNSAAKSI MUOTOILTU

HAFA GO - RUNSAAKSI MUOTOILTU

Hafa Go on tyylikäs kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Se on saatavana mustalla tai valkoisella samettimattapinnalla sekä kiiltävän valkoisena. Go on saatavana eri leveyksinä ja 600 on saatavana myös matalampana mallina. Tilavat laatikot ja kaappi tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja sopivat hyvin sekä pieneen että isoon kylpyhuoneeseen. Vedinten avulla voit luoda yksilöllisen ilmeen.

Lue lisää Go sarjasta
 HAFA LIFE - VAIHTELUA VAIHTELUN VUOKSI

HAFA LIFE - VAIHTELUA VAIHTELUN VUOKSI

Hafa Life on kuin elämä itse, täynnä mahdollisuuksia. Seitsemän erillaista vaihtoehtoa hienoissa väreissä ja malleissa. Saatavana myös ovilla. Täydennä saman sarjan peileillä tai peilikaapeilla. Tai valitse Store-sarjastamme uutuus peili jossa koristeellinen LED-valaistus peilin ympäri.

Lue lisää Life sarjasta
 HAFA NEAT - KÄTEVÄ KALUSTE PIENEEN TILAAN

HAFA NEAT - KÄTEVÄ KALUSTE PIENEEN TILAAN

Hafa Neat on kaluste pieneen kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Valitse joko ovella tai laatikoilla, molemmat pehmeästi sulkeutuvia. Kätevissä säilytys- ja kokovartalopeileissä on tilavat hyllyt joihin pääsy molemmilta puolilta.

Lue lisää Neat sarjasta

VALITSE ROHKEASTI VALKOISET KYLPYHUONEKALUSTEET

Valkoiset ja vaaleat värit saavat kylpyhuoneesi näyttämään isommalta ja ovat juuri siksi hyvä vaihtoehto pienemmille kylpyhuoneille. Lisäksi vaaleat värit päästävät valoa sisään ja muodostavat kaunista valoheijastusta. Sisustaminen valkoisilla kalusteilla ja esimerkiksi lisäämällä yksityiskohtiin lämpimiä sävyjä ei tarkoita sitä että se olisi tylsää, vaan pikemminkin sitä, että olet tietoisesti päästänyt vaaleilla sävyillä valon sisään. Rohkene sisustaa valkoisella.

Kylpyhuonekalusteemme Hafa Shape, allashana Hafa Design ja pyyhekuivain Hafa Original. Valkoista, valkoista ja valkoista. Sopii täydellisesti Hafa Storen kanssa. Pyöreä peili jonka kaunis valaistus hehkuu lämmintä valoa. Hipaisukatkaisimen muistiin tallentuu viimeisin valoasetus sammuttaessa/sytyttäessä.


Katso kylpyhuonesarjamme Shape