HAFA KATTOSUIHKUT

Kattosuihkulla lisää suihkunautintoa. Ihanan rauhoittava vedenvirtaus hellii ihoasi suihkussa käydessäsi. Lisäksi se on kylpyhuoneesi katseenvangitsija.

Tämän vuoden uutuustuote on Mix Slim, jossa on erittäin ohut ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkupää. Värivaihtoehtoina kromi ja tyylikäs mattamusta. Kaikissa kattosuihkuissamme on nyt myös Water Save -toiminto, josta hyödyt sekä sinä että ympäristö.

Hafa Mix KATTOSUIHKUT

Hafa Mix KATTOSUIHKUT

Hafa Mix on suosituin kattosuihkujärjestelmämme. Valitse pieni ja siro malli tai iso suihkupää, jonka antaa tunteen siitä, että seisoisi ylellisessä trooppisessa sateessa. Laaja tuotevalikoima sisältää useita vaihtoehtoja, joilla voit luoda omiin tarpeisiisi sopivan suihkuratkaisun

Katso kaikki kattosuihkumme
Lämpösuojattu-Heat Protection

Lämpösuojattu-Heat Protection

Termostaattihanassa on rakenne, joka estää lämpötilan nousemisen polttavan kuumaksi, koska kuuma vesi ei pääse kosketukseen hanan ulkovaipan kansa.

Vettä säästävä.

Vettä säästävä.

Kaikissa kattosuihkuissamme on nyt vettä säästävät suuttimet, jotka auttavat kuluttamaan vähemmän vettä.

Teleskooppitoiminto

Teleskooppitoiminto

Mix/Mix Slim -hanoissa on teleskooppitoiminto ja niitä voidaan säätää korkeussuunnassa, jotta ne sopivat omaan suihkuratkaisuusi ja kattokorkeuteesi.

Uutuus hafa mix slim kattosuihku

Uutuus hafa mix slim kattosuihku

Mix Slim - suihkussa on tyylikäs ohut pyöreä tai neliskulmainen suihkupää ruostumatonta terästä, vain 3 mm ohut. Värivaihtoehtoina musta ja kromi. Sisältää Water Save -toiminnon, AntiTwist-toiminnolla varustetun suihkuletkun ja teleskooppitoiminnolla varustetun suihkutangon, jonka korkeus on säädettävissä välillä 780-1490 mm. Termostaattihana, jossa lämpötilanrajoitin sekä HeatProtection-toiminto, joka estää palovammat

 

Katso kaikki kattosuihkumme
Termostatblandare med värmeskydd - HeatProtection

Lämpösuojattu - HEAT PROTECTION

Termostaattihanassa on rakenne, joka estää lämpötilan nousemisen polttavan kuumaksi, koska kuuma vesi ei pääse kosketukseen hanan ulkovaipan kansa

Anti Twist - Duschandtaget kan rotera fritt utan att slangen tvinnar sig

Letku ei kierry - Anti Twist

Suihkukahva pyörii vapaasti ilman, että letku kiertyy.

Adjustable - Justerbar takdusch i höjdled och djupled

Säädettävä - Adjustable

Suihkutangossa teleskooppitoiminto. Suihkupään korkeus voidaan säätää itse. Syvyyssuunnassa säädettävä seinäkiinnike

Lätt att rengöra - Easy Clean

Helppo puhdistaa - Easy Clean

Suihkupäissä ja käsisuihkuissa on kalkinestotoiminto, jonka ansiosta kalkki on helppo poistaa vetämällä sormella kumisuuttimen pintaa

Vattenbesparande WATER SAVE

Vattenbesparande WATER SAVE

Alla duschhuvud inkl. handdusch har en vattenbesparande perlator som gör att du förbrukar mindre vatten. (10 l/min).

SINTEFin testaamat ja sertifioimat

SINTEFin testaamat ja sertifioimat

Termostaattihana on SINTEFin testaama ja sertifioima. Se on Pohjoismaiden suurin ja arvostetuin hanojen testauslaboratorio.

MIX SLIM Kattosuihku

MIX SLIM Kattosuihku

MIX SLIM -suihkussa on tyylikäs ohut pyöreä tai neliskulmainen suihkupää ruostumatonta terästä, vain 3 mm ohut. Värivaihtoehtoina musta ja kromi. Sisältää Water Save -toiminnon.

Lue lisää täältä
MIX Kattosuihku

MIX Kattosuihku

Mix-kattosuihkusarjamme sisältää pyöreitä ja neliskulmaisia malleja ja erikokoisia suihkupäitä. Hieman pienempi, soikea, suorakulmainen tai todella iso, jolla saat erittäin ylellisen suihkun. Suihkupää ja käsisuihku sisältävät Water Save-toiminnon.

Lue lisää täältä
COMPLETE Kattosuihku

COMPLETE Kattosuihku

Olemme helpottaneet valintaasi ja luoneet huolella valitun paketin, joka sisältää termostaattihanan, suihkusetin ja suihkupään, joissa on kaikissa Water Save -toiminto. Suihkuletku AntiTwist-toiminnolla, syvyyssuunnassa säädettävä seinäkiinnike. Termostaattihana, jossa lämpötilanrajoitin sekä HeatProtection-toiminto, joka estää palovammat.

Lue lisää täältä