life kalusteet

Hafa Life on kuin elämä itse, täynnä mahdolli-suuksia. Therese Samuelsson on suunnitellut erilaisia etulevyjä, joiden avulla kylpyhuoneen kalusteet on helppo uudistaa oman tyylisi ja ideoittesi mukaan.  Hafa Life -kalusteita valmistetaan kolmena le-veytenä, ja voit valita pesualtaan yhteyteen joko peilin tai peilikaapin. Seitsemän erilaista etule-vyvaihtoehtoa. Vuoden uutuus on, että Life on saatavissa luukku ovella.

Life BADRUMSMÖBEL

VAIHTELUA VAIHTELUN VUOKSI

Hafa Life on kuin elämä itse, täynnä mahdolli-suuksia. Therese Samuelsson on suunnitellut erilaisia etulevyjä, joiden avulla kylpyhuoneen kalusteet on helppo uudistaa oman tyylisi ja ideoittesi mukaan.  Hafa Life -kalusteita valmistetaan kolmena le-veytenä, ja voit valita pesualtaan yhteyteen joko peilin tai peilikaapin. Kymmenen erilaista etule-vyvaihtoehtoa. Vuoden uutuus on, että Life on saatavissa luukku ovella.

Hampton kylpyamme

Hampton kylpyamme

Perinteellinen muoto uudella tavalla ja reilulla kylpysyvyydellä. Valmistettu aidosta valumarmorista joka pitää kylpyveden lämpimänä kauemmin. Lue lisää Hampton ammeesta

Lue lisää
Eden hana

Eden hana

Seuraa tyyliä hanalla joka soveltuu kalusteeseen. Näe kaikki hanavalinnat tästä.

Lue lisää
Life lådfronter