HAFA PYYHEKUIVAIMET

Pyyhekuivain on arjen ylellisyyttä parhaimmillaan. Jokaisella tulisi olla mahdollisuus kietoutua todella lämpimään ja pehmeään pyyhkeeseen. Tuotevalikoimamme sisältää erimuotoisia, -värisiä ja -kokoisia pyyhekuivaimia. Meillä on pienempiä malleja pieneen kylpyhuoneeseen sekä suurempia malleja, joihin mahtuu useita pyyhkeitä samanaikaisesti

PYYHEKUIVAIMET - HYVÄÄ TEKEVÄÄ LÄMPÖÄ

Sen lisäksi, että pyyhekuivain hoitaa itsestään selvän tehtävänsä eli antaa lämpöä ja kuivattaa pyyhkeesi, se muodostaa myös kätevän säilytys- ja design-elementin kylpyhuoneeseesi. Laajennamme nyt tuotevalikoimaamme viidellä täysin uudella mallilla, joista jokaisella on ainutlaatuinen muotokieli ja korkea laatu.

Katso kaikki pyyhekuivaimet

Sähkövastus termostaatilla

Kytke sähkövastukseen saadaksesi lämpöä pyyhekuivaimeesi ympäri vuoden.

Ajastimella – säästä sähköä

Go- ja Grace-uutuustuotteissamme on sisäänrakennettu ajastintoiminto, joka estää energian turhan kulutuksen.

 

Muotoilua jokaisessa yksityiskohdassa

Hafa Edge -uutuuden viistot kulmat luovat hienoja sävyeroja väriin.

OMIIN TARPEISIISI SOPIVA LIITÄNTÄ

SÄHKÖKÄYTTÖ VASTUKSELLA

Pyyhekuivain, joka kytketään säh¬köjärjestelmään sähkövastuksella. Valitse malli, jossa on johto ja pistoke tai pyydä
sähköasentajaa tekemään piiloasennuksen. Antaa lämpöä ympäri vuoden.

KESKUSLÄMMITYS VEDELLÄ

Pyyhekuivain, joka kytketään suljettuun vesijärjestelmään ja lämmitetään raken¬nuksen lämmitysjärjestelmästä.

YHDISTELMÄKÄYTTÖ VEDELLÄ JA SÄHKÖLLÄ

Pyyhekuivain, jossa mahdollisuus sekä vesi- että sähköliitäntään. Kytke pyyhekuivain yksitieventtiilillä ja sähkövastuksella
samanaikaisesti.

SÄHKÖKÄYTTÖ KAAPELILLA

Tämä pyyhekuivain lämmitetään lämpökaapelilla, joka sijaitsee tankojen sisällä ja joka lämmittää nopeasti. Voidaan liittää sekä johdolla että pistotulpalla. Jos et halua johdon näkyvän, voit pyytää sähköasentajaa asentamaan sen mukana toimitettavan tarvikkeen avulla upotetuksi sähköliitännäksi.

HAFA GRACE pyyhekuivain, pienelle tai isolle perheelle.

Grace pyyhekuivain on tyylikäs sähköpyyhekuivain kahdessa eri koossa. Pienempi, yhden putken pyyhekuivain, on täydellinen pieneen tilaan sillä siinä on kaksi kiinteää koukkua joihin voidaan ripustaa useampiakin pyyhkeitä kuivumaan. Näitähän voi asentaa vaikka kaksi vierekkäin. Suuremmassa mallissa on neljä putkea ja yhteensä kahdeksan koukkua.

Sisäänrakennetun ajastimen avulla voit säästää energiaa. Mikäli näkyvä johto ei miellytä silmää niin tämän voi sähkömiehen avulla asentaa myös piilotetulla sähköliitännällä.

Lue lisää täältä