SHAPE KYLPYHUONEKALUSTEET

Esittelemme nyt seuraavan sukupolven kylpyhuonekalusteet ja matkamme jatkuu. Luvassa on uusia värejä, uutta laatikkosisustusta ja ennen kaikkea uutta tekniikkaa. Hafa Shape tarjoaa muotoiltavan kylpyhuonekalusteen, jolla on useita yhdistelymahdollisuuksia.

SHAPE kylpyhuonekalusteet

YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

Hafa Shape on kylpyhuonekaluste niille, jotka haluavat persoonallisen, muotoiltavan ja tyylikkään ilmeen. Suora ja pelkistetty muotokieli yhdessä virheettömän tekniikan kanssa mahdollistaa kalusteen, josta riittää iloa moneksi vuodeksi. Shape on  hdistettävissä monin tavoin omiin tarpeisiisi ja kylpyhuoneeseesi sopivaksi. Sarja sisältää useita leveyksiä ja värejä. Voit  äydentää ilmettä Store-peileillä tai peilikaapeilla.

STORE PYÖREÄ PEILI

STORE PYÖREÄ PEILI

Tyylikäs pyöreä peili, jossa ympärillä koristeellinen ja käytännöllinen LED-valaistus. Kosketustoiminto tekee peilistä himmennettävän

Circle Facett fristående handfat

VAPAASTI SEISOVA PESUALLAS

Olemme valinneet tähän neljä vapaasti seisovaa pesuallasta, jotka sopivat mielestämme erittäin hyvin Hafa Shapeen. Kaikki ovat mattapintaisia posliinialtaita. Huomaa Circle Facett -altaan hieno viistomainen kohokuva.

Lådor med den senaste tekniken

LOKERIKOT JA LAATIKKOMATOT

Pehmeästi sulkeutuvat laatikot uusimmalla tekniikalla kuten kapeilla mattapintaisilla metallisilla laatikon sivuilla ja kokonaan aukeavilla laatikoilla. Sisältää bambulokerikon ja irrotettavan laatikkomaton.

POSLIINIALLAS ON VERGE

POSLIINIALLAS ON VERGE

Uusi ja moderni, omien suunnittelijoidemme kehittämä posliiniallas, jonka notkea muotokieli ulottuu reunaan saakka. Ainutlaatuinen muotokieli sopii hienosti allaskaapin tiukkoihin linjoihin ja molemmilla puolilla on laskutilaa.

on_verge_720x338.jpg

 

On Top TYÖTASO

On Top TYÖTASO

Kosteutta kestävät laminaattitasomme ovat saatavilla harmaakuvioituina tai antrasiitinharmaina ja mattapintaisina. Viimeksi mainitussa on erittäin matta pinta, joka ehkäisee sormenjälkien syntymistä.

Vedin Verge

Vedin Verge

Tyylikäs vedin harjattua alumiinia.

Shape spegelskåpShape tvättställsskåp

ALLASKAAPPI USEISSA ERI LEVEYKSISSÄ

Allaskaappiemme leveysvaihtoehdot ovat 600, 800, 900, 1000 ja 1200 ja niitä voidaan yhdistellä. Useimpia voidaan myös yhdistää sivumoduuliin 300 leveyden lisäämiseksi tai muuhun ratkaisuun ja näihin on saatavilla yhteensopivia työtasoja

 

Store peilikaappi

LED-profiili tai LED-kohdevalaisimet

Vaihtoehtoina upotettu LED-profiili tai LED-kohdevalaisimet, joissa on molemmissa miellyttävä lämpimän valkoinen valo

 

Lue lisää
Store korkea kaappi ja seinäkaappi

Store korkea kaappi ja seinäkaappi

Korkea kaappi voidaan avata push-open-mekanismilla, mikä ei edellytä vedintä tai pehmeästi sulkeutuvalla ovella, jota voit täydentää vetimellä. Lisäksi kaapista on kahta syvyysvaihtoehtoa, Matala seinäkaappi, pehmeästi sulkeutuva ovi ja kaksi siirrettävää lasihyllyä.