SUN kalusteet

Hafa Sun on tyylipuhdas ja elegantti sarja, joka tarjoaa pehmeitä yksityiskohtia ja kauniita linjoja vaaleina ja tummina sävyinä. Therese Samuelssonin suunnitteleman sarjan selkeä puukuviointi antaa kalusteille ainutlaatuista luonnetta. Tilavissa laatikoissa on runsaasti tilaa kaikkien perheenjäsenten tarvikkeille. Vuoden uutuus on allaskaappi ja pesuallas joissa on sirommat mitat ja sopii kapempaan tilaan. Väreinä musta tai valkoinen tammikuviointi sekä valkoinen matta.

AINUTLAATUISTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

HAFA SUN on tyylipuhdas kaluste, joka tuo pyöreät pehmeät linjat kylpyhuoneeseen. Allas-kaappi pehmeästi sulkeutuvin laatikoin, joissa integroitu vedinreuna. Laatikot avautuvat kokonaan, joten sisältöä on helppo käyttää. Laatikoiden sisäpuoli on tyylikkään harmaa. Tilava pesuallas posliinia. Peilin ja huurretulla alareunalla varustetun peilikaapin pyöristetyt kulmat kokoavat muotoilupaletin yhteen. Upotettu miellyttävää lämpimänvalkoista valoa luova LED-valaisin. IP44. Toimitetaan koottuna.

Kaksoisallas

Jos perheessä on useampia, valitse kaksoisallas

Huurrettu ote osa

Peilikaappi jonka alaosa on huurrettu ja pehmeästi pyöristetyt kulmat jotka täydentävät kalusteen muotokielen. Sisäänrakennettu miellyttävänlämpöinen valaisin.

valitut materiaalit

Hanamme valmistetaan korkealaatuisesta messingistä.

Pehmeästi sulkeutuvat laatikot

Pehmeästi sulkeutuvat laatikot ja sovelletut vetimet. Laatikot voi vetää kokonaan auki joten laatikon sisältö on nähtävissä, ja  kauniin harmaa sisutus 

Sun peili LED valaisimella

Peili jonka alareuna on huurrettu ja kauniisti pyöristetyt kulmat täydentävät muotokielen. Sisäänrakennettu LED valaisin IP 44.