SUN KYLPYHUONEKALUSTEET

Esittelyssä seuraava Hafa Sun -sukupolvi. Tarjolla on uusia värejä, tilavampia laatikoita ja kaappeja sekä aiempaa enemmän
yhdistelymahdollisuuksia. Olemme myös kiinnittäneet hieman ylimääräistä huomiota yksityiskohtiin. Tällaisia ovat esimerkiksi bambulaatikosto ja matto pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa. Hafa Sun yhdessä Store-yläosien ja kaappien kanssa tarjoaa hyvät säilytysratkaisut koko perheelle. 

NYA SUN BADRUMSMÖBEL

AJATONTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

Hafa Sun on tyylikäs kaluste, jossa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin. Allaskaappi, josta saatavilla neljä leveysvaihtoehtoa ja kaksi syvyysvaihtoehtoa 600/800. Pehmeästi sulkeutuvat laatikot, joissa tyylikäs antrasiitinharmaa tai valkoinen sisusta riippuen kalusteen, laatikkomattojen ja bambulokerikon väristä. Laatikot voidaan vetää kokonaan ulos, mikä pitää sisällön käden ulottuvilla. Ohut ja tilava posliiniallas, jonka sivulla on laskutilaa. Store-peili ja peilikaappi, jossa upotettu miellyttävä lämpimän
valkoinen LED-valaistus.

 

STORE PYÖREÄ PEILI

STORE PYÖREÄ PEILI

Tyylikäs pyöreä peili, jossa ympärillä koristeellinen ja käytännöllinen LED-valaistus. Kosketustoiminto tekee peilistä himmennettävän. Ripustuskiinnikkeet ovat säädettävissä sivusuuntiin helpottaakseen asennusta.

TILAVA PESUALLAS

TILAVA PESUALLAS

OnSoft, ohut ja tilava posliiniallas, jonka sivulla on laskutilaa

Circle Facett. Spring Small passar våra kompakta modeller. LÅDOR MED FULLUTDRAG

LÅDOR MED FULLUTDRAG

Pehmeästi sulkeutuvat laatikot uusimmalla tekniikalla kuten kapeilla mattapintaisilla metallisilla laatikon sivuilla ja kokonaan aukeavilla laatikoilla. Sisältää bambulokerikon ja irrotettavan laatikkomaton.

NYA SUN BADRUMSMÖBEL
ALLASKAAPPI USEISSA ERI LEVEYKSISSÄ

ALLASKAAPPI USEISSA ERI LEVEYKSISSÄ

Allaskaappi, josta saatavilla neljä leveysvaihtoehtoa ja kaksi syvyysvaihtoehtoa 600/800.

Lue lisää
LED-profiili

LED-profiili tai LED-kohdevalaisimet

Vaihtoehtoina upotettu LED-profiili tai LED-kohdevalaisimet, joissa on molemmissa miellyttävä lämpimän valkoinen valo

Lue lisää
Store korkea kaappi ja seinäkaappi

Store korkea kaappi ja seinäkaappi

Korkea kaappi voidaan avata push-open-mekanismilla, mikä ei edellytä vedintä tai pehmeästi sulkeutuvalla ovella, jota voit täydentää vetimellä. Lisäksi kaapista on kahta syvyysvaihtoehtoa, Matala seinäkaappi, pehmeästi sulkeutuva ovi ja kaksi siirrettävää lasihyllyä.

Lue lisää