EDEN kalusteet

Hafa Eden on saatavaissa 600 leveänä johon voi liittää 300, 600, tai 900 levyisiä moduleja. Tämä antaa mahdollisuuden luoda eri ratkaisuja. Sinulla on myös valinnanvara allastason  kohden ja voit valita joko vapaasti asennettavan pesualtaan jossa on pehmeät muodot, tai  upotetun altaan. Kaikki on posliinista joka luonnehtii  kylpyhuonettasi.

EDEN BADRUMSMÖBEL

INSPIRAATIOTA MENNEESTÄ JA NYKYAJASTA

Hafa Eden on kalustesarja jolla on ajaton muo-toilu ja persoonallinen luonne. Therese on sov-eltanut materiaalit tasapainoisesti. Nykyaikaiset yksityiskohdat ja perinteiset linjat yhdistävät vanhan- ja nykyajan. Hafa Eden tarjoaa sinulle valinnanvaraa ja henkilökohtaisia vaihtoehtoja vapaasti asetettavan pesumaljan sijoittamissa  allastasolle tai tasoon upotettu posliiniallas. Nah kave timet tai perinteiset kaupantiskivetimet. 

Eden låda med fullutdrag

Täysin avautuva laatikko

Paljon säilöntätilaa kokonaan avautuvassa laatikossa.

LED-lampa i krom

Kromattu LED-valaisin

LED-valaisin kromia ja lasia.

EDEN 1200 Valkoinen

EDEN on kalustesarja jolla on ajaton muotoilu ja tunnollisesti muotoillut yksityskohdat. Pesuallaskaapin  voi soveltaa monella er itavalla ja erinlaisilla vetimillä. Kaikki luukut ja laatikot ovat pehmeästi sulkeutuvat. Laatikot ovat avattavissa kokonaan joten sisältö on kokonaan nähtävissä. Valitse joko tason päälle asetettava malja-allas tai posliininen pesuallas joka on tasoon upotettu. Erinlaiset peilit ja peilikaapit joissa on LED- valaisin sekä ylä- että alareunassa. 

Eden högskåp detalj

syvä korkea kaappi

Tavallista syvempi korkea kaappi josssa on hyvästi tilaa esim. pyyhkeille

Energiaa säästävä LED

Energiaa säästävä LED

Sisäänrakennettu LED valaisin joka antaa miellyttävän valon ylös- ja alaspäin

Kaksi valintaa vapaasti asetettavalle pesuvadille

Kaksi valintaa vapaasti asetettavalle pesuvadille