Hanat

Puhdas vesi on arvokkainta mitä meillä on. Se viilentää ja se lämmittää. Se puhdistaa, rauhoittaa ja yllä pitää elämää. Arvokas vesi on ollut inspiraationa kun olemme lisänneet valikoimaamme vettä säästävän Mix Lean Eco hanan.

Hanamme valmistetaan moderneissa tuotantolaitoksissa, joissa laadulla on suuri painoarvo. Hafan hanojen tasaisen korkea laatu varmistetaan jatkuvalla pakollisella laadunvalvonnalla. Taattu laatutaso ja Hafan oma monipuolinen asiantuntemus Pohjoismaiden rakennusmääräyksistä, asennusvaatimuksista ja hyväksynnöistä ovat tekijöitä, joiden vuoksi Hafan hanat ovat luotettava valinta.
 

SINTEF-hyväksyntä

Kaikilla hanoillamme on testeihin perustuva hyväksyntä  SINTEFiltä, Pohjoismaiden suurimmalta ja arvostetuimmalta hanojen testauslaboratoriolta. SINTEF testit toteutetaan voimassa olevien eurooppalaisten  standardien mukaisesti:

  • Hanojen lyijy-, nikkeli- ja kadmiumpitoisuudet
  • Hanojen sisäosat, jotka paineistetaan 16 barin paineeseen pienimmänkin vuodon havaitsemiseksi
  • Hanojen käyttöiän avaamalla ja sulkemalla ne 70 000 kertaa, mikä vastaa 20 vuotta, kun hanaa avataan ja suljetaan 10 kertaa päivässä
  • Hanojen melutason

 

SINTEF_BLANDARE.jpg

WATER SAVE - Suojelemme luontoa - Mix Lean Eco

Raikas vesi on kallisarvoista. Siksi esittelemme nyt vettä säästävän Mix Lean Eco hanan.   Näin voit säästää jopa satoja litroja vettä. Tämä on mielestämme hyvä asia. Hafa Mix Lean Eco 

 

water_save_logo.jpg