Hafa Pearls KYLPYHUONEKALUSTEET

Nauti upeasta tyylistä minimaalisessa tilassa Hafa Pearl kalusteilla. Tämän vuoden ainutlaatuinen valikoima valittuja kylpyhuonekalusteita moderneissa väreissä on täydellinen ratkaisu eksklusiivisen tunnelman luomiseen. Älykkäiden ratkaisujen ja tyylikkään muotoilun ansiosta kylpyhuoneestasi tulee todellinen helmi.

Hafa Haze MUUTTAA KYLPYHUONEESI RAUHALLISEKSI KEITAAKSI

Hafa Haze -kylpyhuonekalusteet kauniissa vihreässä värissä muuttavat kylpyhuoneesi rauhalliseksi keitaaksi. Halusitpa sitten luoda elinvoimaista vehreyttä muistuttavan tai tyylikkään ja hienostuneen kylpyhuoneen, Haze on varma ja tyylikäs valinta. Valitse upotettava pesuallas tai pöytätaso ja sen päälle vapaasti oleva malja-allas.  

Hafa Haze kalusteet

SÄILYTYSTILAA TAVAROILLE

Haze-kaluusteessa on suuri pehmeästi sulkeutuva laatikko, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Laatikon syvyyden ansiosta jopa pullot mahtuvat mukavasti.

Hafa Haze kalusteet

PÖYTÄTASO, JONKA PÄÄLLÄ ON MALJA-ALLAS

Luo tyyliä kauniilla työtasolla, jossa on vaalea kivikuvio ja jonka päällä on malja-allas.

Sun kylpyamme

KYLPYAMMEELLA VARUSTETTU KEIDAS

Kaunis kylpyamme täydentää entisestään keidas-tunnelmaa. Kylpyammeet ovat kauniisti muotoiltuja ja valmistettu kestävästä saniteettiakryylistä.

UPOTETTAVA PESUALLAS

Hafa Haze on saatavana myös posliinisella upotetulla pesualtaalla. Pesualtaassa on suorakaiteen muotoinen allas, jossa on tilava kaukalo ja sen ympärillä on reilusti laskutilaa.

Katso Haze kalusteet

Hafa Clay KÄYTÄNNÖLLINEN JA ELEGANTTI KYLPYHUONEKALUSTE

Hafa Clay -kalusteen väri on miellyttävä tummanbeige, ja siinä on käytännöllinen integroitu kahva, jonka muoto on pehmeästi pyöristetty. Hafa Clay -mallissa yhdistyy käytännöllinen kaluste ja tyylikkyys, joka pysyy ajankohtaisena vuodesta toiseen.

Hafa Clay

KÄYTÄNNÖLLISET LAATIKOT

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on käytännölliset laatikkomatot, ja ylimmässä laatikossa on pari bambukehystä, jotka pitävät pienet tavarat paikoillaan.

Hafa Clay

KAUNIISTI INTEGROITU VEDIN

Pyöristetty integroitu kahva luo tyylikkään huonekalun, jonka tyylii pitää vuodesta toiseen.

Hafa Clay close up

POSLIININEN DESIGN PESUALLAS

Hafa-suunnittelijoidemme suunnittelemassa posliinisessa pesualtaassa on kapean muotoinen kulho, joka ulottuu etureunaan asti.

Hafa Storm TYYLIKÄS JA AJATON MUOTOILU

Hafa Storm-kalusteen kauniin hillitty, lämmin harmaa väri ja suoraviivainen muotoilu luo tyyliä, josta nautit monia vuosia. Valitse vedin tai nuppi makusi mukaan.

Hafa Storm

HARMONIAA LAATIKOISSA

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa olevat laatikkomatot ja pari bambukehystä pitävät pienet tavarat paikoillaan ja järjestyksessä. Lisää vetimet oman tyylisi mukaan.

Hafa Storm

PEHMEÄSTI MUOTOILTU PESUALLAS

Posliinisessa pesualtaassa on pehmeästi pyöristetty ja moderni muotoilu, tilava kaukalo sekä reilusti laskutilaa. Täydennä tyyliä pehmeästi muotoilulla vetimellä, kuten Hafa Softilla.

YKSITYISKOHDAT, JOTKA MÄÄRITTÄVÄT TYYLIN

YKSITYISKOHDAT, JOTKA MÄÄRITTÄVÄT TYYLIN

Valitse kaunis vedin ja siihen sopivat hana, pohjaventtiili ja ylivuotorengas, jotta saat persoonalliseen tyyliisi sopivat kauniit yksityiskohdat.

HAFA SILK KAUNIS JA HIENOVARAINEN

Kirkas ja hienostunut vaalean beige. Hafa Silk -kaluste luo hienovaraisen ja tasapainoisen tunnelman kylpyhuoneeseesi. Ajaton muotoilu, joka sopii useisiin sisustustyyleihin ja tuo tyylikkyyttä. Valitse vedin tai nuppi makusi mukaan.

Katso Silk kalusteet
On Verge pesuallas

PESUALLAS UNIIKILLA MUOTOILULLA

Tämän posliinisen pesualtaan siro muoto antaa uniikin ulkonäön, jota et löydä mistään muualta. Altaan reunat tarjoavat käytännöllistä laskutilaa.

Hafa Silk

TEKNIKKA JA SÄILYTYSTILA SOPUSOINNUSSA

Laatikot ovat pehmeästi sulkeutuvia ja niissä on laadukkaat liukukiskot. Lisävarustelluissa laatikoissa on irroitettavat ja puhdistettavat laatikkomatot sekä pari bambukehystä, jotka auttavat pitämään pikkutavarat järjestyksessä.

Hafa Pearls

KATSO KOKO PEARLS-VALIKOIMAMME

Hafa Pearls on ainutlaatuinen kylpyhuonekalustemallisto kauniissa väreissä. Älykkäiden ratkaisujen ja tyylikkään muotoilun ansiosta kylpyhuoneestasi tulee todellinen helmi.

Se alla Hafas pärlor