KEITTIÖHANAT HAFA UUTUUS

Hana on keittiössä hyvin keskeisessä asemassa ja on siksi tärkeä yksityiskohta keittiötä. Keittiöhanan tulee kestää useita vuosia päivittäisessä käytössä ja korkean laadun sekä käytännöllisyyden lisäksi tulee hanan täyttää vaatimukset korkeasta design tasosta. Hanojemme moderni design viestii ajattomuutta joka kestää katseita vuodesta toiseen. Lanseeraamme nyt aivan uuden valikoiman trendikkäitä ja käytännöllisiä keittiöhanoja eri malleissa ja väreissä. Kaikissa hanoissamme on kääntörajoitin, astianpesukoneliitäntä ja muita tarpeellisia toimintoja toimivaan ja moderniin keittiöön.

HANAT VÄREISSÄ KROMI, MUSTA JA MESSINKI

UUSI VALIKOIMA TRENDIKKÄITÄ JA KÄYTÄNNÖLLISIÄ KEITTIÖHANOJA

Suunnittelijamme kehittävät jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita kylpyhuoneisiin ja yt haluamme vetää punaisen langan läpi koko kodin ottamalla askeleen seuraavaan huoneeseen, keittiöön. Tarjoamme aivan uuden valikoiman modernisti suunniteltuja keittiöhanoja joiden tyyli sopii yhteen muiden kotonasi olevien LVI-tuotteiden ja hanojen kanssa.

Katso täältä kaikki keittiöhanamme

DESIGN HANAT VÄREISSÄ KROMI, MUSTA JA MESSINKI

Pyrimme siihen että hanamme viestivät laadukasta suunnittelua ja asiakkaittemme tyytyväisyyttä. Siksi haluamme tarjota laajan valikoiman malleja sekä värejä. Hanan tulee sopia sisustukseen sekä täytttää henkilökohtaiset mieltymykset. Keittiöhanojemme korkea laatu kestää monien vuosien huuhtelut ja tiskaamiset. Löydät koko hanavalikoiman täältä.

 

Valitse tiukempien ja kulmikkaampien linjojen Stand keittiöhana. Ja jos pehmeämpi muotoilu on enemmän mieleesi niin Sinulle olemme suunnitelleet keittiöhanan Bow. Sen kaareva muotoilu antaa keittiöllesi lämpimän ja miellyttävän silauksen. Bow on saatavana kromin ja mustan lisäksi myös trendikkään messingin värisenä.

OPTIMAALINEN KEITTIÖHANA TOIMIVAAN KEITTIÖÖN

Hafa Verge poikkeaa muotoilullaan hieman muista hanoistamme. Värinä on kromi/musta ja vaihtoehtoina joko kromi painotteinen Verge kromi/musta tai musta painotteinen Verge musta. Hanan irroitettava suutinosa on käytännöllinen isommillekkin tiskialtaille. Optimaalinen valinta juuri Sinulle joka vaadit keittiöhanaltasi niin käytännöllisyyttä kuin designiakin.

Katso Verge keittiöhana täältä
KEITTIÖHANA Hafa Stand

TRENDIKÄS MUSTA HANA KEITTIÖÖSI

Trendikäs keittiöhanamme Stand on saatavana väreissä kromi ja musta. Astianpesukoneventtiili, kääntyvä juoksuputki sekä kääntörajoitin.

Stand keittiöhana
Hafa Bow keittiöhana

USEITA MALLEJA JA VÄREJÄ

Esittelemme messinginvärisen keittiöhanamme. Keittiöhanamme Bow saatavana väreissä kromi, musta sekä eleganttinen messinki.

Bow keittiöhana
Hafa Verge keittiöhana

HANA PEHMEILLÄ MUODOILLA

Käytännöllinen hana pehmeästi kaareutuvalla muodolla ja irroitettavalla suuttimella. Saatavana kahdessa värissä. Kääntörajoitin. Astianpesukoneventtiilillä tai ilman.

Verge keittiöhana
KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TEKNIIKKA

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TEKNIIKKA

Keittiöhana on käytössämme joka päivä ja juuri se asettaa vaatimuksia niin käytönnöllisyyden sekä kulumisenkin osalta. Suunnitellessamme hanamme olemme laittaneet suuren painon tekniikkaan ja käytännöllisyyteen. Irroitettava suutin, joka tarjoaa kaksi suihkutoimintoa sekä sisäosan kestävillä, keraamisilla levyillä, jotka takaavat joka kerta oikean lämpötilan.

Water Safe KEITTIÖHANA

VETTÄSÄÄSTÄVÄ KEITTIÖHANA

Keittiöhanamme ovat suunniteltuja Ruotsissa ja ovat varusteltuja useammilla energiaa ja vettä säästävillä toiminnoilla. Valitessasi hanan Hafalta, säästät sekä rahaa ja teet samalla hyvän valinnan ajatellen ympäristöä. Kaikissa keittiöhanoissamme on Water Safe-toiminto, joka tarkoittaa että hanan suuttimessa on vettä säästävä vakiovirtausventtiili joka vähemmällä vedenkulutuksella antaa saman pesukokemuksen.

KEITTIÖHANA MUSTA MATTA

KEITTIÖHANA KORISTAA KEITTIÖSI

Keittiöhana ei ole ainoastaan tärkeä apuväline vaan sen keskeinen sijainti luo ilmettä ja tyyliä koko keittiölle. Ja juuri tämän vuoksi olemme halunneet keskittyä laadukkaiden ja teknisten ratkaisujen lisäksi myös muotoiluun. Keittiöhanojemme kaunis design tekee tärkeästä apuvälineestä myös keittiösi katseenvangitsijan.

KEITTIÖHANA BOW HAFA
LAATUA YKSITYISKOHDISSA

LAATUA YKSITYISKOHDISSA

Keittiöhanamme ovat valmistettuja huolellisesti tarkastetusta messingistä joka takaa että ne täyttävät pohjoismaisille markkinoille asetetut tiukat vaatimukset.

HELPPOON ASENNUKSEEN

EASY MOUNT – HELPPOON ASENNUKSEEN

Kaikkien keittiöhanojemme asentaminen altaaseen tai työtasoon on helppoa ja vaivatonta ilman työkaluja.

VETTÄ SÄÄSTÄEN

WATER SAVE – VETTÄ SÄÄSTÄEN

Hanoissamme on vettä säästävä suutin joka antaa saman käyttömukavuuden vähemmällä vedenkulutuksella. 5,3 l/min 3 bar. Veteen sekoittuva ilma antaa vesisäteelle saman paineen vähemmällä vedenkulutuksella.

HAFA PEX-letkumme

HELPPO JA TURVALLINEN ASENNUS

Joustavat PEX-letkumme ovat sertifioituja ja ne ovat valmiiksi asennettu hanoihimme, Tämä säästää aikaa ja tekee asennuksesta turvallisen.

Hafa Stand MUSTA MATTA
WATER SAVE

WATER SAVE

Vettä säästävällä suuttimella vedenkäyttö vähenee käyttömukavuudesta tinkimättä. 5,3 l/ min 3 bar*. Veteen sekoittuva ilma antaa vesisäteelle saman paineen vähemmällä veden käytöllä pesutuloksesta tinkimättä.

EASY MOUNT

EASY MOUNT

Hanoissamme on Easy Mount- tekniikka, joka tarkoittaa että hanojen asentaminen altaaseen tai pöytälevyyn on helppoa ja vaivatonta, ja asentaminen tapahtuu ilman työkaluja.

 Hanamme SINTEF

TESTATTU JA SERTIFIOITU SINTEF:ILLÄ

Hanamme ovat testattuja ja sertifioituja SINTEF:illä. SINTEF on Pohjoismaiden suurin ja arvostetuin hanojen testilaboratorio.