KEITTIÖHANAT HAFA

HANAT VÄREISSÄ KROMI, MUSTA JA MESSINKI

Huomion kohteena keittiöhanat

Hana on keittiössä hyvin keskeisessä asemassa ja on siksi tärkeä yksityiskohta keittiötä. Keittiöhanan tulee kestää useita vuosia päivittäisessä käytössä ja korkean laadun sekä käytännöllisyyden lisäksi tulee hanan täyttää vaatimukset korkeasta design tasosta. Hanojemme moderni design viestii ajattomuutta joka kestää katseita vuodesta toiseen. Lanseeraamme nyt aivan uuden valikoiman trendikkäitä ja käytännöllisiä keittiöhanoja eri malleissa ja väreissä. Kaikissa hanoissamme on kääntörajoitin, astianpesukoneliitäntä ja muita tarpeellisia toimintoja toimivaan ja moderniin keittiöön.

UUTUUS KEITTIÖHANAT RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ

Hafa lanseeraa nyt Rise keittiöhanan ruostumattomasta teräksestä modernilla muotoilulla. Meillä on ruostumatonta terästä kaikkialla ympärillämme tuotteissa, joita käytetään siellä, missä hygieniaa ja ympäristön huomioon ottamista koskevat erityisvaatimukset.  Keittiöhana Rise on varusteltu astianpesukoneliitännällä ja hanan pehmeä muotoilu saa sen sopimaan useimpiin keiitiöihin ja pyykkitupiin. Saatavana väreinä harjattu teräs ja musta matta.

Lisää ruostumaton teräs hanoistamme

KEITTIÖHANA ASTIANPESUKONELIITÄNNÄLLÄ JA SUIHKULLA

Hafa valikoimasta löytyy useita moderneja ja tyylikkäitä kaittiöhanoja APK-liitännällä ja käytännöllisellä suihkulla. Dine keittiöhanan muotoilu vie suoraan suurkeittiöiden ja bistrojen ilmapiiriin ja löytyy väreinä kromi, matta musta ja harjattu messinki. Modernisti muotoiltu Hafa Verge löytyy väreinä kromi ja mattamusta/kromi. Dine ja Verge keittiöhanoissa on APK-liitäntä ja irroitettava suutinosa helpottaa työskentelyä keittiössä ja pyykkituvassa.

Katso keittiöhanamme täältä

OPTIMAALINEN KEITTIÖHANA TOIMIVAAN KEITTIÖÖN

Hafa Verge poikkeaa muotoilullaan hieman muista hanoistamme. Värinä on kromi/musta ja vaihtoehtoina joko kromi painotteinen Verge kromi/musta tai musta painotteinen Verge musta. Hanan irroitettava suutinosa on käytännöllinen isommillekkin tiskialtaille. Optimaalinen valinta juuri Sinulle joka vaadit keittiöhanaltasi niin käytännöllisyyttä kuin designiakin.

Katso Verge keittiöhana täältä
KEITTIÖHANA Hafa Stand

TRENDIKÄS MUSTA HANA KEITTIÖÖSI

Trendikäs keittiöhanamme Stand on saatavana väreissä kromi ja musta. Astianpesukoneventtiili, kääntyvä juoksuputki sekä kääntörajoitin.

Stand keittiöhana
Hafa Bow keittiöhana

USEITA MALLEJA JA VÄREJÄ

Esittelemme messinginvärisen keittiöhanamme. Keittiöhanamme Bow saatavana väreissä kromi, musta sekä eleganttinen messinki.

Bow keittiöhana
Hafa Verge keittiöhana

HANA PEHMEILLÄ MUODOILLA

Käytännöllinen hana pehmeästi kaareutuvalla muodolla ja irroitettavalla suuttimella. Saatavana kahdessa värissä. Kääntörajoitin. Astianpesukoneventtiilillä tai ilman.

Verge keittiöhana
KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TEKNIIKKA

KÄYTÄNNÖLLISYYS JA TEKNIIKKA

Keittiöhana on käytössämme joka päivä ja juuri se asettaa vaatimuksia niin käytönnöllisyyden sekä kulumisenkin osalta. Suunnitellessamme hanamme olemme laittaneet suuren painon tekniikkaan ja käytännöllisyyteen. Irroitettava suutin, joka tarjoaa kaksi suihkutoimintoa sekä sisäosan kestävillä, keraamisilla levyillä, jotka takaavat joka kerta oikean lämpötilan.

Water Safe KEITTIÖHANA

VETTÄSÄÄSTÄVÄ KEITTIÖHANA

Keittiöhanamme ovat suunniteltuja Ruotsissa ja ovat varusteltuja useammilla energiaa ja vettä säästävillä toiminnoilla. Valitessasi hanan Hafalta, säästät sekä rahaa ja teet samalla hyvän valinnan ajatellen ympäristöä. Kaikissa keittiöhanoissamme on Water Safe-toiminto, joka tarkoittaa että hanan suuttimessa on vettä säästävä vakiovirtausventtiili joka vähemmällä vedenkulutuksella antaa saman pesukokemuksen.

KEITTIÖHANA MUSTA MATTA

KEITTIÖHANA KORISTAA KEITTIÖSI

Keittiöhana ei ole ainoastaan tärkeä apuväline vaan sen keskeinen sijainti luo ilmettä ja tyyliä koko keittiölle. Ja juuri tämän vuoksi olemme halunneet keskittyä laadukkaiden ja teknisten ratkaisujen lisäksi myös muotoiluun. Keittiöhanojemme kaunis design tekee tärkeästä apuvälineestä myös keittiösi katseenvangitsijan.

KEITTIÖHANA BOW HAFA
LAATUA YKSITYISKOHDISSA

Laatua pieninpäänkin yksityiskohtaan

Keittiöhanat on valmistettu tarkasti kontrolloidusta messingistä tai ruostumattomasta teräksestä ja tällä saamme taattua että hanamme läpäisevät pohjoismaiden tiukat säännökset.

HELPPOON ASENNUKSEEN

EASY MOUNT – HELPPOON ASENNUKSEEN

Kaikkien keittiöhanojemme asentaminen altaaseen tai työtasoon on helppoa ja vaivatonta ilman työkaluja.

VETTÄ SÄÄSTÄEN

WATER SAVE – VETTÄ SÄÄSTÄEN

Hanoissamme on vettä säästävä suutin joka antaa saman käyttömukavuuden vähemmällä vedenkulutuksella. 5,3 l/min 3 bar. Veteen sekoittuva ilma antaa vesisäteelle saman paineen vähemmällä vedenkulutuksella.

HAFA PEX-letkumme

HELPPO JA TURVALLINEN ASENNUS

Joustavat PEX-letkumme ovat sertifioituja ja ne ovat valmiiksi asennettu hanoihimme, Tämä säästää aikaa ja tekee asennuksesta turvallisen.

Hafa Stand MUSTA MATTA
WATER SAVE

WATER SAVE

Vettä säästävällä suuttimella vedenkäyttö vähenee käyttömukavuudesta tinkimättä. 5,3 l/ min 3 bar*. Veteen sekoittuva ilma antaa vesisäteelle saman paineen vähemmällä veden käytöllä pesutuloksesta tinkimättä.

EASY MOUNT

EASY MOUNT

Hanoissamme on Easy Mount- tekniikka, joka tarkoittaa että hanojen asentaminen altaaseen tai pöytälevyyn on helppoa ja vaivatonta, ja asentaminen tapahtuu ilman työkaluja.

 Hanamme SINTEF

TESTATTU JA SERTIFIOITU SINTEF:ILLÄ

Hanamme ovat testattuja ja sertifioituja SINTEF:illä. SINTEF on Pohjoismaiden suurin ja arvostetuin hanojen testilaboratorio.

Stainless steel

Stainless steel

Hana on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka materiaalina on kestävä sekä 100% kierrätettävä.mistettu ruostumattomasta teräksestä, joka materiaalina on kestävä sekä 100% kierrätettävä.