Colour Concept Crisp kromi

Projekti

KYLPYHUONEET PROJEKTEIHIN

Yhtenä Ruotsin suurimmista kylpyhuonekalusteiden toimittajista voimme tarjota sinulle laajan ja laadukkaan valikoiman, joka on kehitetty erityisesti pohjoismaisia projektimarkkinoita silmällä pitäen. Keskitymme laatuun ja tehokkuuteen ja kehitämme tuotteitamme, minkä vuoksi meillä on valmiiksi koottuja kalusteita ja teknisiä ratkaisuja, joiden ansiosta tuotteet ovat helppoja ja nopeita asentaa - jopa yhden henkilön toimesta. Pääkonttorimme sijaitsee Halmstadissa,Etelä-Ruotsissa ja logistiikkamme on erittäin joustavaa, jotta voimme vastata erityistarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä meihin keskustellaksemme lisää.

ISO 9001 & ISO 14001

ISO 9001 & ISO 14001

Meillä on ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit, ja täyttääksemme jatkuvasti ympäristön ja laadun parissa täyttääkseen alan tiukat vaatimukset.

Lataa täältä
YMPÄRISTÖ JA KESTÄVYYS

YMPÄRISTÖ JA KESTÄVYYS

Pyrimme jatkuvasti vähentämään ympäristövaikututuksiamme, ja siksi meillä on SundaHusin ja Byggvarubedömningen arvioimia tuotteita ja tuotteemme on listattu Joutsenmerkin taloportaaliin.

Ympäristöstä
LAATUA JOKAISESSA YKSITYISKOHDASSA

LAATUA JOKAISESSA YKSITYISKOHDASSA

Suunnittelemme ja kehitämme kaikki tuotteemme Halmstadissa, Ruotsissa ja valmistamme ne korkealaatuisissa tuotantolaitoksissa.

Laadustamme
AIKAA SÄÄSTÄVÄT RATKAISUT

AIKAA SÄÄSTÄVÄT RATKAISUT

Tuotekehittäjämme kiinnittävät erityisesti huomiota materiaalivalintoihin ja käytännön yksityiskohtiin. Komponentteihin käytämme aina uusinta teknologiaa johtavilta toimittajilta. Näillä pystymme varmistamaan mahdollisimman helpon ja nopean asennuksen.

Hafa_lager_halmstad

NOPEAA JA HELPPOA

Tarjoamme kokonaisvastuun tuotteistamme tilauksesta toimitukseen. Varastomme sijaitsee Halmstadissa, ja täältä toimitamme kiinteän toimitussuunnitelman mukaan pakatut huoneistot suoraan työmaallesi.

NYKYAIKAINEN TUOTANTO

NYKYAIKAINEN TUOTANTO

Tuotteemme valmistetaan nykyaikaisissa tuotantoyksiköissä, joissa on korkea automaatioaste, joka mahdollistaa tasaisen laadun, korkean toimituskyvyn ja optimaalisen materiaalien käytön.

Roope Saarinen

Roope Saarinen

ALUEMYYJÄ,  PROJEKTI VASTAAVA, SUOMI

roope.saarinen@hafabg.com

puh: 0401 816235

 

ANNA SÄRMÄ

ANNA SÄRMÄ

ASIAKASPALVELU, NEUVONTA, TILAUKSET

anna.sarma@hafabg.com

puh: 020 7435740
puh: +46 735 588888