SELAILE UUTTA KUVASTOA

Edge-kalustesarjalla olemme siirtäneet kylpyhuoneiden designin ja laadun uudelle tasolle. Edge-kalusteissa yhdistyvät kapeat linjat, epäsymmetrinen muotokieli, monipuoliset toiminnot ja täydellinen laatu.

Lisäksi olemme nyt esitelleet vielä yhden kalustesarjan. Hafa Go on tyylikäs ja persoonallinen kaluste, joka tarjoaa säilytystilaa koko perheelle. Sen asennus käy helposti ja nopeasti myös yhdeltä henkilöltä. Uusi tuote on suunnittelutiimimme ahkeran kehitystyön tulosta, ja siinä on käytetty huonekalu- ja komponenttivalmistuksen viimeisintä tekniikkaa. Kehitys on mahdollistanut sen, että suunnittelijatiimimme on voinut käyttää uusinta tekniikka ja parhaita mahdollisia materiaaleja luodessaan Edge kalustesarjan. Jäljempänä kuvastossa on kuvia, joista saa hyviä ideoita.

Muista myös, että kalusteet ovat vain osa tarjonnastamme. Hafan valikoimasta löydät laajan malliston laadukkaita tuotteita koko kylpyhuoneeseen. Tavoitteenamme on, että löydät aina täydellisen kylpyhuoneen meiltä – mihin elämän tarpeeseen tahansa.

Suunnittelemme sinulle – ja kutsumme sitä Designed for You

hafa_badrumsboken_2017_host_fi-1_1000.jpg

Tilaa Hafan uusi kylpyhuonekuvasto 2017

* Mandatory information