Hoito-ohjeet

Kylpyhuonekalusteet

Hafan kalusteet on suunniteltu kylpyhuoneisiin ja valmistettu kosteudenkestävistä materiaaleista. Siitä huolimatta niitä ei pidä jättää märiksi tai asentaa liian kosteisiin tiloihin. Kuivaa kosteat tahrat – myös pelkkä vesi – aina mahdollisimman pian, niin kosteus ei pääse tunkeutumaan kalusteiden saumoihin. Varmista myös, että kylpyhuoneen ilmanvaihto on hyvä, äläkä sijoita kalusteita suoraan suihkun tai kylpyammeen viereen. Puhdistukseen suosittelemme C & S Allround ainetta jolla poistat lika- ja rasvatahrat.

Poreammeet

Poreamme pysyy raikkaana pitkään, kun puhdistat sen jokaisen kylvyn jälkeen. Kuivaa vesipisarat pehmeällä liinalla niin, etteivät ne jätä pintaan kalkkikerrostumia. Jos akryylipinta vahingoittuu tai naarmuuntuu voit käyttää C & S Bathroom ainetta joka puhdistaa ja estää pienempiä vaurioita ja naarmuja. Jos on syvempiä naarmuja, kiiliota C & S Polermedel aineella. Pidä bakteerit poissa ja putkisto puhtaana meiltä saatavalla Spacare aineella

Valumarmorialtaat
Saniteettiposliini

Parhaan tuloksen saat käyttämällä C & S Bathroom ainetta. Se puhdistaa, kiiloittaa ja suojaa vaurioittamatta pintaa. Jokapäiväiseen puhdistukseen suosittelemme C & S Allround tai muuta mietoa ainetta. Älä koskaan käytä hiovia aineita. Jos posliinissa on sitkeämpi merkki tai tahra, käytä C & S Polermedel. Muuten etikka- tai viinihappoa.

Suihukut

Suihkunne jokapäiväiseen siivoukseen suosittelemme että käytätte kuivaita. C & S Glasklart. Jotta suihkunne pysyisi raikkaana kauemmin, käytä Impregnator ainetta tasaisin väliajoin. Se antaa suojaavan pinnan ja lika ei niin hleposti tartu pintaan. Kalkinjätteet poistat helpoiten C & S Kalkrent aineella, ja tarvittaessa käytät sitä yhdessä C & S Kristallipallon kanssa. Profiilista poistat tahrat C & S Polermedel aineella.

Suihkusarjat

Useimmissa Hafan suihkusarjoissa on kalkinpoistotoiminto, joka estää kalkin kertymisen suihkun vesireikiin. Kalkki pysyy poissa, kun hierot käsin suuttimen kumipinnoitettuja vesireikiä jokaisen suihkun jälkeen.

Hanat

Poista saippua- ja kalkkijäämät päivittäin kostealla liinalla, niin hana näyttää aina kuin uudelta. Älä käytä syövyttäviä, happoa sisältäviä tai hankaavia puhdistusaineita, sillä ne voivat vahingoittaa pysyvästi kromi- tai maalipintaa, kultausta ja muita pinnoitteita.