Hoito-ohjeet

Lue lisää

Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuonekalusteet

Hafan kalusteet on suunniteltu kylpyhuoneisiin ja valmistettu kosteudenkestävistä materiaaleista. Siitä huolimatta niitä ei pidä jättää märiksi tai asentaa liian kosteisiin tiloihin. Kuivaa kosteat tahrat – myös pelkkä vesi – aina mahdollisimman pian, niin kosteus ei pääse tunkeutumaan kalusteiden saumoihin. Varmista myös, että kylpyhuoneen ilmanvaihto on hyvä, äläkä sijoita kalusteita suoraan suihkun tai kylpyammeen viereen. Puhdistukseen suosittelemme Clean & Shine Allround ainetta jolla poistat lika- ja rasvatahrat.

Poreammeet

Poreammeet

Poreamme pysyy raikkaana pitkään, kun puhdistat sen jokaisen kylvyn jälkeen. Kuivaa vesipisarat pehmeällä liinalla niin, etteivät ne jätä pintaan kalkkikerrostumia. Jos akryylipinta vahingoittuu tai naarmuuntuu voit käyttää Clean & Shine Bathroom ainetta joka puhdistaa ja estää pienempiä vaurioita ja naarmuja. Jos on syvempiä naarmuja, kiiliota Clean & Shine Polermedel aineella. Pidä bakteerit poissa ja putkisto puhtaana meiltä saatavalla Spacare aineella

Valumarmorialtaat/Saniteettiposliini

Valumarmorialtaat
Saniteettiposliini

Parhaan tuloksen saat käyttämällä Clean & Shine Bathroom ainetta. Se puhdistaa, kiiloittaa ja suojaa vaurioittamatta pintaa. Jokapäiväiseen puhdistukseen suosittelemme Clean & Shine Allround tai muuta mietoa ainetta. Älä koskaan käytä hiovia aineita. Jos posliinissa on sitkeämpi merkki tai tahra, käytä Clean & Shine Polermedel. Muuten etikka- tai viinihappoa.

Igloo Suihukut

Suihukut

Suihkunne jokapäiväiseen siivoukseen suosittelemme että käytätte kuivaita. Clean & Shine Glasklart. Jotta suihkunne pysyisi raikkaana kauemmin, käytä Impregnator ainetta tasaisin väliajoin. Se antaa suojaavan pinnan ja lika ei niin hleposti tartu pintaan. Kalkinjätteet poistat helpoiten Clean & Shine Kalkrent aineella, ja tarvittaessa käytät sitä yhdessä Clean & Shine Kristallipallon kanssa. Profiilista poistat tahrat Clean & Shine Polermedel aineella.

Suihkusarjat

Suihkusarjat

Useimmissa Hafan suihkusarjoissa on kalkinpoistotoiminto, joka estää kalkin kertymisen suihkun vesireikiin. Kalkki pysyy poissa, kun hierot käsin suuttimen kumipinnoitettuja vesireikiä jokaisen suihkun jälkeen.

Hanat

Hanat

Poista saippua- ja kalkkijäämät päivittäin kostealla liinalla, niin hana näyttää aina kuin uudelta. Älä käytä syövyttäviä, happoa sisältäviä tai hankaavia puhdistusaineita, sillä ne voivat vahingoittaa pysyvästi kromi- tai maalipintaa, kultausta ja muita pinnoitteita.