Ympäristö

YMPÄRISTÖÄ JA KESTÄVYYTTÄ AJATELLEN

Teemme määrätietoista työtä voidaksemme tarjota jatkuvasti kylpyhuonekalusteita, joiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset. Tartumme yhdessä valikoitujen suunnittelijoiden, rakentajien ja valmistajien kanssa haasteeseen tutkia uusia tekniikoita ja kestäviä materiaaleja täyttääksemme omat tiukat vaatimuksemme. Tuotteemme ovat arvioineet SundaHus ja Byggvarubedömningen ja ne on luetteloitu. Joutsenmerkin ympäristöystävällisten rakennustuotteiden tietokannassa.

Kaikissa kylpyhuonekaapeissamme ja peileissämme on energiatehokkaat LED-lamput, jotka luovat miellyttävän valaistuksen.

ENERGIATEHOKAS LED

Kaikissa kylpyhuonekaapeissamme ja peileissämme on energiatehokkaat LED-lamput, jotka luovat miellyttävän valaistuksen. LED-lampuilla on hyvin pitkä käyttöikä, mikä tekee niistä ympäristön kannalta paremman valinnan.

Lue lisää
VETTÄ JA ENERGIAA SÄÄSTÄVÄT HANAT

VETTÄ JA ENERGIAA SÄÄSTÄVÄT HANAT

Hanoissamme on useita erilaisia tehokkaita toimintoja, jotka auttavat sinua säästämään vettä. Pidä silmällä Water Save-, Cold Start- ja Eco Move -merkintöjä. Myös kattosuihkumme ovat nyt vettä säästäviä.

Lue lisää
AJASTIMELLA – SÄÄSTÄ SÄHKÖÄ

AJASTIMELLA – SÄÄSTÄ SÄHKÖÄ

Go- ja Grace-uutuustuotteissamme on sisäänrakennettu ajastintoiminto, joka estää nergian turhan kulutuksen.

Lue lisää
YMPÄRISTÖARVIOINNIT

YMPÄRISTÖARVIOINNIT

Pyrimme jatkuvasti minimoimaan tuotteidemme ja tuotepakkaustemme ympäristövaikutukset. Noudatamme tietenkin pakollisia direktiivejä kuten REACH-, RoHS- ja WEEE-direktiivejä. Tämä merkitsee sitä, että noudatamme kemikaalien käyttöä ja sähkölaitteiden käsittelyä koskevia lakeja. Kuulumme FTI-kierrätysjärjestelmään, Gröna punkten -merkkiin ja olemme El-kretsenin jäsen. Näin voimme varmistaa, että tuotteitamme ja tuotepakkauksiamme käsitellään parhaalla tavalla sen jälkeen, kun niitä ei enää käytetä.

SUNDAHUSIN TARKISTAMAT TUOTTEET

SUNDAHUSIN TARKISTAMAT TUOTTEET

Tuotteemme tarkistaa SundaHus, riippumaton kolmas osapuoli, joka tekee järjestelmällistä työtä terveydelle ja ympäristölle vaarallisten aineiden käytön vähentämiseksi. Tuotteemme löytyvät SundaHus Miljödata -järjestelmästä

BYGGVARUBEDÖMNINGEN

BYGGVARUBEDÖMNINGEN

Osa tuotteistamme on Byggvarubedömning arvioinut. He arvioivat sekä toimittavat tietoa ympäristöystävällisistä tuotteista ja edistävät tuotekehitystä kohti myrkytöntä ja hyvin rakennettua ympäristöä.

RAKENNUSTUOTEILMOITUKSET

RAKENNUSTUOTEILMOITUKSET

Rakennustuoteilmoitus on asiakirja josta ilmenee tuotteen yksityiskohtaiset tiedot. Ilmoitus osoittaa, kuinka tuotetta tulee käsitellä rakennus- ja käyttövaiheessa sekä myöhemmin jätteenä. Rakennustuoteilmoituksesta ilmenee myös tuotteen sisältö sekä mahdollisista ympäristövaikutuksista. Löydät rakennustuoteilmoituksemme pdf-muodossa kotisivuiltamme tai digitaalisena eBVD-muodossa osoitteesta www.byggvarudeklarationer.se, josta löydät helposti tarvittavat asiakirjat. Voit luottaa valintaasi, sillä asiakirjoja säilytetään 10 vuotta myös sen jälkeen, kun tuote on lopetettu.

Lue lisää
ROHS

ROHS

RoHS-direktiivin tavoitteena on vähentää riskejä korvaamalla ja rajoittamalla sähkö- ja elektroniikkalaitteissa olevia vaarallisia kemiallisia aineita. Tämän direktiivin noudattamiseksi työskentelemme jatkuvasti teknisten asiakirjojen, CE-merkinnän sekä Declaration of Conformity kanssa ja merkitsemme kaikki tuotteemme nykyisten standardien mukaisesti.

FSC-MERKITTY PAPERI

FSC-MERKITTY PAPERI

Tuotekuvastomme on painettu FSC-merkitylle paperille. FSC tarkoittaa Forest Stewardship Council- järjestöä, joka on riippumaton, kansainvälinen järjestö. Heidän pyrkimyksenään on ympäristöystävällinen, sosiaalisesti vastuullinen sekä taloudellisesti kannattava metsien käyttö maailmanlaajuisesti FSC-sertifiointijärjestelmän kautta.

Gröna Punkten

Gröna Punkten

Vihreä Gröna Punkten -merkki tarkoittaa, että pakkausmaksuon maksettu maassa, jossa pakkaus/pakattu tuote myydään. Se on
myös symboli pakkausten keräämiselle ja kierrätykselle. Kaikki pakkauksemme on merkitty vihreällä Gröna Punkten -merkillä.