Breeze SUIHKUKAAPPI

Ohuet profiilit ja suuret lasipinnat antavat tälle suihkukaapille ilmavan ja tyylikkään vaikutelman. Kaksoisovet tarjoavat tilavan sisäänkäynnin ja matala allas reilusti suihkutilaa. Breeze on saatavana sekä neliskulmaisena että puolipyöreänä ja useina eri kokoina. Sisältää suihkusetin ja DeLuxe malliin kuuluu mukaan myös kattosuihku termostaattisekoittajalla.

Breeze SUIHKUKAAPPI

Breeze SUIHKUKAAPPI

Hafa Breeze suihkukaappi on saatavana sekä puolipyöreänä että neliskanttisena mallina ja useina eri kokoina. Suihkusetti kuuluu mukaan ja DeLuxe malliin myös kattosuihku HeatProtection termostaattihanalla. Matala allas antaa reilusti suihkutilaa, on säädettävissä ja sen etupaneeli on helppo irroittaa siivousta varten. Hafa Breeze suihkukaappi on vaivaton asentaa ja sopii myös ahtaampiinkin tiloihin. Suihkukaappi on tilava ja on saatavana puolipyöreänä 90x90, ja neliskanttisena 80x80, 90x90 ja 70x90.

Katso kaikki Breeze suihkukaappimme
SUIHKUKAAPPI KATTOSUIHKULLA

SUIHKUKAAPPI KATTOSUIHKULLA

DeLuxe malliin kuuluu mukaan kattosuihku säädettävällä tangolla, suihkusetti sekä termostaattihana lämpötilanrajoittimella ja HeatProtection-toiminnolla.

Breeze duschkabin med generöst instegsmått

TILAVA OVIAUKKO

Breeze suihkukaapin ovien järkevä avautumistekniikka antaa tilavan sisäänkäynnin. Suihkukaappi on saatavana neliskanttisena sekä puolipyöreänä mallina.

MATALA SUIHKUALLAS

MATALA SUIHKUALLAS

Altaan matala korkeus 11,5 cm antaa reilusti suihkutilaa ja helpottaa sisäänastumista. Etupaneeli on helppo irroittaa siivousta varten.

BREEZE SUIHKUKAAPPI LYHYESTI:

BREEZE SUIHKUKAAPPI LYHYESTI:

 • Täyskorkea, 2 m
 • Asennuskorkeus 2,05 m
 • Järkevästi avautuvilla ovilla reilusti tilaa sisäänkäynnille
 • Allas saniteettiakryylia irroitettavalla etulevyllä
 • Matala allas, ainoastaan 115mm, säädettävissä
 • Helppo pääsy vesilukkoon
 • Helppo asentaa
 • Sileät pinnat ja profiilit helpottavat puhtaanapitoa
 • Ovet pysyvät kiinni magneettitoiminnolla
 • Vedin metallia
 • Karkaistua 5 mm turvalasia, huurretut takalasit.

 

Breeze Round suihkukaappi

BREEZE SUIHKUSETILLÄ

Tilava ja nopeasti asennettava suihkukaappi sisältää suihkusetin. Puolipyöreänä koossa 90x90. Neliskulmaisena kokoina 80x80, 90x90 sekä 70x90.

Katso Breeze Round suihkukaappi
BREEZE DELUXE KATTOSUIHKULLA

BREEZE DELUXE KATTOSUIHKULLA

Tilava ja nopeasti asennettava suihkukaappi. Löytyy puolipyöreänä 90x90 ja neliskulmaisena 80x80, 90x90 ja 70x90. Sisältää kattosuihkun, suihkusetin sekä termostaattihanan jossa lämpötilanrajoitin ja HeatProtection-toiminto.

Katso kaikki mallit ja koot
YHDISTÄ KYLPYHUONEKALUSTEISIIN

YHDISTÄ KYLPYHUONEKALUSTEISIIN

Meidän tyylivarma kylpyhuonekalusteemme Hafa Go löytyy eri leveyksinä sekä syvyyksinä. Sekä laatikollinen että ovellinen malli tarjoaa reilusti säilytystilaa ja valikoimastamme löytyy monia eri peili vaihtoehtoja kaapin yläpuolelle.

Katso kaikki kylpyhuonekalusteemme