Hafa Igloo Pro™ suihku

Nyt otamme jälleen askeleen eteenpäin esitellessämme uuden suihku-sarjamme, Hafa IglooPro™. Yhdistämme uranuurtavan tekniikan ja ainutlaatuisen muotoilun. IglooPro™ on erittäin nopea asentaa ainutlaatuisen InstaQuick™ toiminnon ansiosta.

URAAUURTAVAA TEKNOLOGIAA, AINUTLAATUISTA MUOTOILUA

URAAUURTAVAA TEKNOLOGIAA, AINUTLAATUISTA MUOTOILUA

Laajasta IglooPro™-valikoimastamme löydät oikean suihkuratkaisun kaikkiin kylpyhuoneisiin. Paitsi että se on nopea asentaa, se lisää yksilöllisen kosketuksen ruotsalaisella muotoilullaan. IglooPro suihkuovet, -seinät ja taittuvat suihkuovet saatavana alumiinin tai matta mustan värisillä profiileilla ja vetimillä.

Insta Quick™ - Nopea ja helppo asennus.

Insta Quick™ - Nopea ja helppo asennus.

Lue lisää
Igloo Pro™ sommittelet oman maun mukaan.

Igloo Pro™ sommittelet oman maun mukaan.

InstaQuick™ - uusi patentoitu tekniikka Lue lisää

Yksi henkilö asentaa IglooPron helposti ja nopeasti ja säädöt hoitaa täysin uusi patentoitu tekniikka, InstaQuick™.

hafa_insta_quick_gra.jpg

 • insta-quick-ovan.jpg

  NOPEIN ASENNUS

  Paina lasiovi kiinni seinäprofiiliin. Aseta asennussetti paikalleen ja ovi on kiinnitetty.

 • insta-quick-hand.jpg

  HELPPO SÄÄTÄÄ

  InstaQuick™ mahdollistaa ovien kulmien helpon säädön, jos nurkka ei ole 90 °.

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  SÄÄDETTÄVÄT SEINÄPROFIILIT

  Säädettävät seinäprofiilit jotka voidaan asentaa putkiston läpiviennille 12 mm. Putkien halkaisija 35 mm.

Eri yhdistelmämme.. Lue lisää

Yhdistele sopiva ratkaisu tarpeidesi mukaan. Kaikkea perinteisestä suihkunurkasta useisiin eri kokoihin ja yhdistelmiin suorilla, taivutetuilla sekä kaarevilla seinillä jotka voidaan asettaa monin eri tavoin. Säädettävä avauskulma antaa sinulle monia eri valintoja ja voit helposti taittaa ovet sisään kun suihkua ei käytetä ja tämä vapauttaa tilaa kylpyhuoneessasi.

igloo-pro-kombinationer.jpg

HAFA IGLOO PRO SUIHKUNURKKA
Igloo Pro U 80x95

Igloo Pro U 80x95

1 409,00 € 1 127,20 €
Lue lisää

HAFA IGLOO PRO SUIHKUNURKKA

Kauniit isot lasipinnat, sileät ja saumattomat seinäprofiilit, jotka on helppo pitää puhtaana, ja kahvat eloksoitua alumiinia. Yhdistele suihkuratkaisusi tarpeesi mukaan. Kaikki perinteisistä erikokoisista kulmasuihkukaapeista, suoran, kiinteän tai kaarevan seinän yhdistelmiin ja U-suihkuun, jonka voi sijoittaa eri tavoilla. Säädettävä avautumiskulma antaa useita vaihtoehtoja ja ovi/ovet on helppo kääntää sisään lisätilan vapauttamiseksi, kun niitä ei käytetä.

IglooPro suihkunurkka
Hafa Igloo Pro Round

Hafa Igloo Pro Round

Tyylikäs, pyöreä suihkunurkka kirkkaalla lasilla ja sileillä profiileilla, joka sopii useimpiin koteihin. Käännettävät ovet, jotka taittuvat helposti sisään ja vapauttavat tilaa, kun suihkua ei käytetä. Saatavana kokoina 700, 800, 900 ja 1000, joita kaikkia voidaan yhdistellä keskenään.

Lue lisää
Hafa Igloo Pro U

Hafa Igloo Pro U

Suihkunurkka joustavilla ratkaisuilla, voidaan asentaa esimerkiksi nurkkaan, ikkunan mukaan tai keskelle seinää. Täydellinen pieneen kylpyhuoneeseen, koska molemmat ovet voidaan kääntää täysin seinää vasten, kun suihkua ei käytetä. Saatavana kirkkaalla lasilla sekä yhtenä kokona, leveys 950 mm, syvyys 800 mm suoralla seinällä.

Lue lisää
Hafa Igloo Pro Corner

Hafa Igloo Pro Corner

Tyylikäs suora suihkunurkka isoilla kauniilla lasipinnoilla, jotka on helppo kääntää sisään, kun suihkua ei käytetä. Sileät profiilit ja eloksoitu alumiinikahva. Saatavana kirkkaalla ja huurretulla lasilla sekä kokoina 700, 800, 900, 1000 mm, joita kaikkia voidaan yhdistellä keskenään.

Lue lisää
IGLOO PRO SUIHKUSYVENNYKSET

IGLOO PRO SUIHKUSYVENNYKSET

Jos tarvitset suihkusyvennyksen, valittavana on useita eri kokoja ja asennusvaihtoehtoja. Valitse yksi tai kaksi käännettävää ovea rajattavan tilan mukaan. Jos olet esimerkiksi ajatellut sen kylpyhuonekalusteen viereen, voit valita oven ja kiinteän seinän. Saatavana kirkkaalla ja huurretulla lasilla ja yhdisteltävissä eri leveyksiksi.

IglooPro suihkusyvennykset
IGLOO PRO SUIHKUSYVENNYS YKSINKERTAINEN

IGLOO PRO SUIHKUSYVENNYS YKSINKERTAINEN

Suora suihkuovi, joka voidaan asentaa usealla eri tavalla. Ovi on käännettävissä. Saatavana kirkkaalla ja huurretulla lasilla sekä kokoina 750, 850, 950 ja 1050.

Lue lisää
IGLO PROO SUIHKUSYVENNYS KAKSOIS

IGLO PROO SUIHKUSYVENNYS KAKSOIS

Kaksi suoraa kääntyvää ja käännettävää suihkuovea, jotka rajaavat ison suihkusyvennyksen. Saatavana
kirkkaalla ja huurretulla lasilla ja kokoina 700, 800, 900 ja 1000. Ovet voidaan yhdistää keskenään.

Lue lisää
IGLO PRO SUIHKUSYVENNYS KAKSOIS SUORA SUIHKUSEINÄ + KIINTEÄ

IGLO PRO SUIHKUSYVENNYS KAKSOIS SUORA SUIHKUSEINÄ + KIINTEÄ

Kiinteän seinän ja kääntyvän oven yhdistelmä. Saatavana eri kokoina, joita voidaan yhdistellä keskenään. Sekä seinä että ovi käännettäviä.

Lue lisää

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄT

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄT

Sopivat pieneen kylpyhuoneeseen, kun suihkutila halutaan rajata tyylikkäästi. Eloksoitu alumiinisuihkutanko voidaan asentaa kolmella eri tavalla: seinään, kattoon tai kulmassa seinää kohti, johon suihku asennetaan. Tanko on 1200 mm ja se voidaan katkaista haluttuun mittaan. Jos tila on suurempi ja haluat suihkuratkaisun, joka erottuu edukseen, voit asentaa sen keskelle seinää kahden tangon avulla. Saatavana kirkkaalla tai huurretulla turvalasilla (8 mm) ja kokoina 700, 800, 900, 1000 ja 1300 mm.

IglooPro suihkuseinät
IGLOO PRO SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ

Tyylikäs käännettävä lasiseinä, joka rajaa suihkutilasi seinää vasten. Jatkoprofiili pintaan asennetuille putkille. Saatavana kokoina 700, 800, 900 ja 1000 mm.

IGLO PRO SUIHKUSEINÄ 130

IGLO PRO SUIHKUSEINÄ 130

Iso kaunis lasipinta avaraan ja tyylikkääseen ilmeeseen, asennetaan keskelle seinää kahdella tangolla. Saatavana kokoina 1000 ja 1300 mm.

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄ J

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄ J

Sileä j-muotoinen, hieman suurempi käännettävä suihkuseinä, joka on helppo kääntää sisään, kun sitä ei käytetä. Voidaan asentaa yhdessä esim. kiinteän seinän kanssa.

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄ KAAREVA

IGLOO PRO SUIHKUSEINÄ KAAREVA

Sileä, kaareva ja käännettävä suihkuseinä, joka on helppo kääntää sisään, kun sitä ei käytetä.

IGLO PRO SUIHKUSEINÄ SUORA

IGLO PRO SUIHKUSEINÄ SUORA

Sileä, kaareva ja käännettävä suihkuseinä, joka on helppo kääntää sisään. Voidaan asentaa yhdessä esim. kiinteän seinän kanssa. Saatavana kirkkaalla ja huurretulla lasilla.