SUIHKUT

Laajasta valikoimastamme suihkuja löydät juuri sinulle ja kylpyhuoneellesi sopivan suihkun. Meiltä löydät perinteisempiä suihkunurkkia sekä säädeltäviä suihkuovia ja -seiniä. Lisäksi olemme laajentaneet valikoimaamme minimaallisen tilan ottavilla taitettavilla suihku ratkaisuilla. Me yhdistämme edistyksellisen tekniikan ainutlaatuiseen designiin

INFINITY SUIHKUNURKAT

INFINITY SUIHKUNURKAT

Hafa Infinity antaa yleellisen suihkuelämyksen. Suuret lasipinnat luovat ilmavan vaikutelman ja antavat avaruutta kylpyhuoneeseen.

Lue lisää Infinity suihkuista

IGLOO PRO SUIHKUT

Laajasta valikoimastamme IglooPro™ suihkuja löydät juuri sinun kylpyhuoneellesi sopivan suihkuratkaisun. Sen lisäksi että IglooPro™ suihkujen asentaminen on helppoa ja nopeaa, luo suihkun ruotsalainen design uniikkia ”touchia” kylpyhuoneeseesi. Mallimme IglooPro Round ja Corner on saatavana nyt myös mustaksi lakatuilla alumiini vetimillä ja profiileilla.

Lue lisää IglooPro suihkuista
ORIGINAL SUIHKUT

ORIGINAL SUIHKUT

Hafa Original on modernin muotoilun suihkunurkka eleganteilla profiileillaan ja huomaamattomilla vetimillään. Valitse mieleisesi suihkunurkka kuudesta eri vaihtoehdosta. Löytyy myös yksittäisenä ovena.

Lue lisää Original suihkuista
IGLOO SUIHKUT

IGLOO SUIHKUT

Hafa Igloo on suosituin suihkunurkkamme. Klassisen tyylipuhdas suihkunurkka on helppo yhdistää tyyliin kuin tyyliin. Kirkkaalla lasilla ja mallina puolipyöreä tai neliskanttinen. Saatavana useampia eri kokoja.

Lue lisää Igloo suihkuista
BREEZE SUIHKUKAAPPI

BREEZE SUIHKUKAAPPI

Suuri uutuutemme Hafa Breeze on elegantti suihkukaappi, Sen suuret lasipinnat ja vähennetyt profiilit antavat sille ilmavan olemuksen ja tekevät puhtaanapidosta helppoa. Takaseinät ovat huurrettua lasia ja peittävät mahdollisten putkien näkymisen läpi. Helppo asentaa ja sopii myös pienempään tilaan.

Lue lisää Breeze suihkukaapeista