INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

Olemme keränneet yhteen ispriraatioita kylpyhuoneeseesi ja täältä löydät erillaisia tyylejä ja kylpyhuonetuotteita. Meidän ajatuksenamme on viihtyisä kylpyhuone. Ja juuri tämän takia kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja niiden toimintoja täyttämään modernin ja viihtyisän kylpyhuoneen vaatimukset, täältä näet joitakin niistä.

KYLPYHUONEKALUSTEET

Kylpyhuonekalusteilla luot koko kylpyhuoneesi tyylin. Valikoimastamme löytyy seitsemän erillaista kalustesarjaa. Vaikka sarjamme eroavat toisistaan, niin tyyliltään kun muodoiltaankin, on niillä kaikilla yhteisenä tekijänä sama korkea laatu, tilavat säilytystilat sekä käyttäjäystävälliset toiminnot. Voit siis huoletta antaa ulkonäön vaikuttaa ja valita juuri sinun tyylillesi sopivimman kalustesarjan.

HAFA SHAPE - YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

HAFA SHAPE - YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

Hafa Shape on kylpyhuonekaluste niille, jotka haluavat persoonallisen, muotoiltavan ja tyylikkään ilmeen. Suora ja pelkistetty  muotokieli yhdessä virheettömän tekniikan kanssa mahdollistaa kalusteen, josta riittää  iloa moneksi vuodeksi. Shape on yhdistettävissä monin tavoin omiin tarpeisiisi ja kylpyhuoneeseesi sopivaksi. Sarja sisältää useita leveyksiä ja värejä.

Lue lisää Shape sarjasta
HAFA SUN - AJATONTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

HAFA SUN - AJATONTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

Esittelyssä seuraava Hafa Sun -sukupolvi.  Tarjolla on uusia värejä, tilavampia laatikoita  ja kaappeja sekä aiempaa enemmän  yhdistelymahdollisuuksia. Olemme myös kiinnittäneet hieman ylimääräistä huomiota  yksityiskohtiin. Tällaisia ovat esimerkiksi bambulaatikosto ja matto pehmeästi sulkeutuvissa  laatikoissa. 

Lue lisää Sun sarjasta
 HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

Uuden Hafa Edge -kalustesarjan myötä haluamme viedä kylpyhuoneiden suunnittelun uudelle aikakaudelle. Edgen muotokieli on haluttu säilyttää mahdollisimman minimalistisena. Modernit muodot ja pelkistetyt linjat yhdistettyinä uusimpiin laadukkaisiin materiaaleihin antavat kylpyhuoneellesi aivan erityisen ilmeen.

Lue lisää Edge sarjasta
Hafa Haze 600

Hafa Pearls – Modernin väriset kylpyhuonekalusteet

Nauti upeasta tyylistä minimaalisessa tilassa Hafa Pearl kalusteilla. Tämän vuoden ainutlaatuinen valikoima valittuja kylpyhuonekalusteita moderneissa väreissä on täydellinen ratkaisu eksklusiivisen tunnelman luomiseen

Lue lisää Pearl sarjasta
HAFA GO - RUNSAAKSI MUOTOILTU

HAFA GO - RUNSAAKSI MUOTOILTU

Hafa Go on tyylikäs kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Se on saatavana mustalla tai valkoisella samettimattapinnalla sekä kiiltävän valkoisena. Go on saatavana eri leveyksinä ja 600 on saatavana myös matalampana mallina. Tilavat laatikot ja kaappi tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja sopivat hyvin sekä pieneen että isoon kylpyhuoneeseen. Vedinten avulla voit luoda yksilöllisen ilmeen.

Lue lisää Go sarjasta
 HAFA LIFE - KYLPYHUONEKALUSTEET KLASSISELLA MUOTOILULLA

HAFA LIFE - KYLPYHUONEKALUSTEET KLASSISELLA MUOTOILULLA

Klassisen kauniin Hafa Life-kalusteen mukana tulee vetimet ja tilava pesuallas, joka ulottuu kalusteen etureunan yli. Valitse kahden pehmeästi sulkeutuvan laatikon tai oven välillä.

Lue lisää Life sarjasta
 HAFA NEAT - KÄTEVÄ KALUSTE PIENEEN TILAAN

HAFA NEAT - KÄTEVÄ KALUSTE PIENEEN TILAAN

Hafa Neat on kaluste pieneen kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Huolimatta pienestä koostaan on pesuallas silti tilava. Valitse neljästä väristä, antracit, lämmin harmaa, vihreä tai valkoinen. Kaksi leveyttä joko laatikoilla tai ovella/ovilla.

Lue lisää Neat sarjasta
HAFA GRACE - MODERNIA MAALAISMAISTA TYYLIÄ

HAFA GRACE - MODERNIA MAALAISMAISTA TYYLIÄ

Hafa Grace kylpyhuonekalusteet sopivat kauniiden etulevyjensä ansiosta niin maalaismaiseen kuin moderniin skandinaavisen tyylin kylpyhuoneeseen.

Lue lisää Grace sarjasta
Yläkaapit ja peilit

PEILIT, PEILIKAAPIT & LISÄSÄILYTYS

Suuresta valikoimastamme peilejä ja kaappeja löydät kylpyhuonekaapin jonka kätköihin mahtuu yllättävän paljon pikkutavaroita piiloon. Täältä löydät myös pieniä peilejä ja isompia peilejä, valolla tai ilman, sekä peilihyllyjä joiden hyllylle mahtuu kaikkein välttämättömin.

Katso kaikki kylpyhuonekaappimme ja peilimme täältä

SUIHKUT

Laajasta valikoimastamme suihkuja löydät juuri sinulle ja kylpyhuoneellesi sopivan suihkun. Meiltä löydät perinteisempiä suihkunurkkia sekä säädeltäviä suihkuovia ja -seiniä. Lisäksi olemme laajentaneet valikoimaamme minimaallisen tilan ottavilla taitettavilla suihku ratkaisuilla. Me yhdistämme edistyksellisen tekniikan ainutlaatuiseen designiin.

INFINITY SUIHKUNURKAT

INFINITY SUIHKUNURKAT

Hafa Infinity antaa yleellisen suihkuelämyksen. Suuret lasipinnat luovat ilmavan vaikutelman ja antavat avaruutta kylpyhuoneeseen.

Lue lisää Infinity suihkuista

IGLOO PRO SUIHKUT

Laajasta valikoimastamme IglooPro™ suihkuja löydät juuri sinun kylpyhuoneellesi sopivan suihkuratkaisun. Sen lisäksi että IglooPro™ suihkujen asentaminen on helppoa ja nopeaa, luo suihkun ruotsalainen design uniikkia ”touchia” kylpyhuoneeseesi. Mallimme IglooPro Round ja Corner on saatavana nyt myös mustaksi lakatuilla alumiini vetimillä ja profiileilla.

Lue lisää IglooPro suihkuista
ORIGINAL SUIHKUT

ORIGINAL SUIHKUT

Hafa Original on modernin muotoilun suihkunurkka eleganteilla profiileillaan ja huomaamattomilla vetimillään. Valitse mieleisesi suihkunurkka kuudesta eri vaihtoehdosta. Löytyy myös yksittäisenä ovena.

Lue lisää Original suihkuista
IGLOO SUIHKUT

IGLOO SUIHKUT

Hafa Igloo on suosituin suihkunurkkamme. Klassisen tyylipuhdas suihkunurkka on helppo yhdistää tyyliin kuin tyyliin. Kirkkaalla lasilla ja mallina puolipyöreä tai neliskanttinen. Saatavana useampia eri kokoja.

Lue lisää Igloo suihkuista
BREEZE SUIHKUKAAPPI

BREEZE SUIHKUKAAPPI

Suuri uutuutemme Hafa Breeze on elegantti suihkukaappi, Sen suuret lasipinnat ja vähennetyt profiilit antavat sille ilmavan olemuksen ja tekevät puhtaanapidosta helppoa. Takaseinät ovat huurrettua lasia ja peittävät mahdollisten putkien näkymisen läpi. Helppo asentaa ja sopii myös pienempään tilaan.

Lue lisää Breeze suihkukaapeista
UUDET HANAT KÄYTÄNNÖLLISILLÄ TOIMINNOILLA

UUDET HANAT KÄYTÄNNÖLLISILLÄ TOIMINNOILLA

Yhdessä monen vuoden kokemuksellamme pohjoismaisista rakennusnormeista, asennusvaatimuksista sekä sertifioinnista haluamme nyt ottaa askeleen eteenpäin. Tämä meille tärkeä askel on ympäristöystävällisyys. Olemme varustaneet suurimman osan hanojamme Water Safe toiminnolla, joka säästää vettä tinkimättä pesukokemuksesta – tai tuloksesta.

Lue lisää meidän hanoistamme täältä
KEITTIÖHANAT

KEITTIÖHANAT

Keittiöhana on käytössämme montaa kertaa päivässä ja tämä asettaa hanalle korkeat vaatimukset, niin suunnittelun kuin laadunkin suhteen. Hanan tulee kestää päivittäistä käyttöä useita vuosia. Meille on tärkeää että hanojemme laatu ja käyttöominaisuudet täyttävät niille asetetut odotukset. Valikoimastamme löytyy mustia, kromin sekä messingin värisiä hanoja. Kaikki hanamme ovat esikromattua messinkiä ja niissä on astianpesukoneventtiili sekä käännettävä juoksuputki. Meiltä löytyy myös malleja joissa on irroitettava suutinosa kahdella erillaisella suihkusäteellä.

Katso keittiöhanamme täältä
KATTOSUIHKUT

KATTOSUIHKUT

Koko suihkukokemuksen tärkeänä tekijänä on kattosuihku. Miellyttävästi virtaava vesi joka jokaisella suihkukerralla huuhtelee ja rentouttaa koko kehon. Kattosuihku tuo myös tyyliä kylpyhuoneeseesi ja kerää varmasti katseita. Tämän vuoden uutuutena on Hafa Mix Slim, jonka elegantin ohut suihkulautanen on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Saatavana väreissä kromi ja musta. Olemme lisäksi nyt varustanut kaikki kattosuihkumme  Water Safe- toiminnolla- järkevää Sinulle ja järkevää ympäristölle,

Lue lisää kattosuihkuistamme
PYYHEKUIVAIMET

PYYHEKUIVAIMET

Pyyhekuivain on arkipäivän luksusta parhaimmillaan. Saada kietoutua lämpimään pyyhkeeseen suihkun tai kylvyn päälle on jotakin mitä kaikkien pitäisi suoda itselleen. Valikoimastamme löytyy eri kokoisia, muotoisia ja värisiä pyyhekuivaimia. Liitetään joko suljettuun kiertovesijärjestelmään ja/tai sähkövastuksella. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto.

Lue lisää pyyhekuivaimistamme