KYLPYHUONEKALUSTEET

Kylpyhuonekalusteilla luot koko kylpyhuoneesi tyylin. Valikoimastamme löytyy seitsemän erillaista kalustesarjaa. Vaikka sarjamme eroavat toisistaan, niin tyyliltään kun muodoiltaankin, on niillä kaikilla yhteisenä tekijänä sama korkea laatu, tilavat säilytystilat sekä käyttäjäystävälliset toiminnot. Voit siis huoletta antaa ulkonäön vaikuttaa ja valita juuri sinun tyylillesi sopivimman kalustesarjan.

HAFA SHAPE - YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

HAFA SHAPE - YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

Hafa Shape on kylpyhuonekaluste niille, jotka haluavat persoonallisen, muotoiltavan ja tyylikkään ilmeen. Suora ja pelkistetty  muotokieli yhdessä virheettömän tekniikan kanssa mahdollistaa kalusteen, josta riittää  iloa moneksi vuodeksi. Shape on yhdistettävissä monin tavoin omiin tarpeisiisi ja kylpyhuoneeseesi sopivaksi. Sarja sisältää useita leveyksiä ja värejä.

Lue lisää Shape sarjasta
HAFA SUN - AJATONTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

HAFA SUN - AJATONTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

Esittelyssä seuraava Hafa Sun -sukupolvi.  Tarjolla on uusia värejä, tilavampia laatikoita  ja kaappeja sekä aiempaa enemmän  yhdistelymahdollisuuksia. Olemme myös kiinnittäneet hieman ylimääräistä huomiota  yksityiskohtiin. Tällaisia ovat esimerkiksi bambulaatikosto ja matto pehmeästi sulkeutuvissa  laatikoissa. 

Lue lisää Sun sarjasta
 HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

Uuden Hafa Edge -kalustesarjan myötä haluamme viedä kylpyhuoneiden suunnittelun uudelle aikakaudelle. Edgen muotokieli on haluttu säilyttää mahdollisimman minimalistisena. Modernit muodot ja pelkistetyt linjat yhdistettyinä uusimpiin laadukkaisiin materiaaleihin antavat kylpyhuoneellesi aivan erityisen ilmeen.

Lue lisää Edge sarjasta
Hafa Haze 600

Hafa Pearls – Modernin väriset kylpyhuonekalusteet

Nauti upeasta tyylistä minimaalisessa tilassa Hafa Pearl kalusteilla. Tämän vuoden ainutlaatuinen valikoima valittuja kylpyhuonekalusteita moderneissa väreissä on täydellinen ratkaisu eksklusiivisen tunnelman luomiseen

Lue lisää Pearl sarjasta
HAFA GO - RUNSAAKSI MUOTOILTU

HAFA GO - RUNSAAKSI MUOTOILTU

Hafa Go on tyylikäs kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Se on saatavana mustalla tai valkoisella samettimattapinnalla sekä kiiltävän valkoisena. Go on saatavana eri leveyksinä ja 600 on saatavana myös matalampana mallina. Tilavat laatikot ja kaappi tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja sopivat hyvin sekä pieneen että isoon kylpyhuoneeseen. Vedinten avulla voit luoda yksilöllisen ilmeen.

Lue lisää Go sarjasta
 HAFA LIFE - KYLPYHUONEKALUSTEET KLASSISELLA MUOTOILULLA

HAFA LIFE - KYLPYHUONEKALUSTEET KLASSISELLA MUOTOILULLA

Klassisen kauniin Hafa Life-kalusteen mukana tulee vetimet ja tilava pesuallas, joka ulottuu kalusteen etureunan yli. Valitse kahden pehmeästi sulkeutuvan laatikon tai oven välillä.

Lue lisää Life sarjasta
 HAFA NEAT - KÄTEVÄ KALUSTE PIENEEN TILAAN

HAFA NEAT - KÄTEVÄ KALUSTE PIENEEN TILAAN

Hafa Neat on kaluste pieneen kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Huolimatta pienestä koostaan on pesuallas silti tilava. Valitse neljästä väristä, antracit, lämmin harmaa, vihreä tai valkoinen. Kaksi leveyttä joko laatikoilla tai ovella/ovilla.

Lue lisää Neat sarjasta
HAFA GRACE - MODERNIA MAALAISMAISTA TYYLIÄ

HAFA GRACE - MODERNIA MAALAISMAISTA TYYLIÄ

Hafa Grace kylpyhuonekalusteet sopivat kauniiden etulevyjensä ansiosta niin maalaismaiseen kuin moderniin skandinaavisen tyylin kylpyhuoneeseen.

Lue lisää Grace sarjasta