Infinity SUIHKUNURKAT

Hafa Infinity antaa ylellisen suihkuelämyksen. Uutuutena ekslusiivisin Infinity Lace metallisella tekstiilieffektillä. Suuret lasipinnat luovat ilmavan vaikutelman ja antavat avaruutta kylpyhuoneeseen.

SIROT MESSINKISET, MUSTAT TAI KROMISET YKSITYISKOHDAT

Ekslusiivisin suihkuratkaisumme siroilla yksityiskohdilla kolmessa eri värissä sekä maksimaalisella lasipinnalla. Saatavana ovena, kiinteänä seinänä sekä suihkunurkkauksena kahdella ovella tai ovella ja kiinteällä seinällä. 

Infinity handtag mässing, krom och svart

Väreinä kromi, matta musta ja harjattu messinki.

Infinity dusch glas

Valitse joko kirkas lasi tai laminoitu Lace-lasi tekstiili effektillä, molemmat turvalasia.

Infinity beslag svart

Sirot yksityiskohdat antavat tyylikkään ja ilmavan olemuksen.

Infinity dusch handtag i svart

Integroitu vedin tyylikkäällä yksityiskohdalla antaa suihkuovelle ylellisen leiman.

infnity SUIHKUNURKKA

Sarjaan kuuluu sekä ovia että seiniä, ja voit yhdistellä nämä suihkunurkaksi joko kahdella ovella tai yhdistelmällä ovi ja kiinteä seinä. Ovet ja seinät ovat käännettävissä, ja ovet voidaan kääntää sisäänpäin tilan säästämiseksi silloin kun suihkua ei käytetä. Saatavana kirkkalla tai metallisen tekstiilieffektin antavalla Lace lasilla. Yksityiskohdat kromina, matta mustana tai messinkinä. 

infnity SUIHKUSEINÄ

Sarjaan kuuluu sekä suihkuovia että -seiniä. Suihkuseinä kiinnitetään asennustangon avulla seinään ja tankoa voidaan halutessaan käyttää myös suihkuverholle. Suihkuovi on saranoitu ja voidaan kääntää myös sisäänpäin tilan säästämiseksi. Saatavana kirkkalla tai metallisen tekstiilieffektin antavalla Lace lasilla. Yksityiskohdat kromina, matta mustana tai messinkinä.

VALITSE KYLPYHUONEESEESI SOPIVA

Olemme tuoneet esille neljä erillaista konseptia joiden avulla saat luotua kylpyhuoneestasi juuri sinun näköisesi ja tarpeillesi sopivan. Näissä hanat, pesualtaat suihkuratkaisut sekä pienemmät yksityiskohdat ovat tarkasti suunniteltuja sopimaan keskenään ja nämä voidaan yhdistää kalustevalikoimaamme.

JOKAISEEN SUIHKUHETKEEN

Sarjaan kuuluu sekä ovia että kiinteitä seiniä, ja näitä voidaan yhdistellä suihkunurkaksi kahdella ovella tai yhdistelmällä kiinteä seinä ja ovi. Ovet ja seinät ovat käännettävissä ja kun ovea ei käytetä, se voidaan kääntää sisäänpäin tilan säästämiseksi. Väreinä kromi, matta musta ja harjattu messinki.

SUIHKUNURKKA

SUIHKUNURKKA

Tyylikäs suihkunurkkaus kääntyvillä ovilla.

Lue lisää
SUIHKUNURKKA COMBI

SUIHKUNURKKA COMBI

Ylellinen suihkunurkka kiinteällä seinällä ja suihkuovella.

Lue lisää
SUIHKUSEINÄ

SUIHKUSEINÄ

Tyylikäs suihkuseinä kiinnitystangolla. Asennustankoa voidaan käyttää suihkuverholle.

Lue lisää
SUIHKUOVI

SUIHKUOVI

Tyylikäs suihkuovi kromatuilla yksityiskohdilla.

Lue lisää