Go kalusteet

Pesuallaskaappi Hafa Go 2 laatikoilla musta 1000

TILAVAKSI MUOTOILTU

Hafa Go on tyylipuhdas kylpyhuoneenkaluste, joka sopii kaikkiin elämäntilanteisiin. Saatavana väreinä valkoinen ja samettisella mattapinnalla oleva musta. Osa malleista saatavana myös kiiltävän valkoisena. Go löytyy useina eri leveyksinä ja 600 mallista on myös syvyydeltään kapeampi versio. Kaluste sopii kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin. Tilavat laatikot ja kaapit tarjoavat reilusti säilytystilaa. Valitse omaan tyyliisi sopivat vertimet.

Pesuallaskaappi Hafa Go 2x1 laatikoilla musta 1200 D

VALITSE YKSI TAI KAKSI LAATIKKOA

Hafa Go on saatavana yhdellä tai kahdella laatikolla. Jos valitset yhden laatikon, saat syvän laatikon, joka tarjoaa reilusti säilytystilaa, ja valitsemalla kaksi laatikkoa saat hyvän yleisnäkymän tavaroistasi.

Pesuallaskaappi Hafa Go 2x2 laatikoilla musta 1200 D

USEITA LEVEYKSIÄ JA KAKSOISALLAS

Hafa Go on saatavana useina eri leveyksinä. 1200 leveydellä on kaksoisallas, joka on käytännöllinen, jos perheessä on useampia käyttäjiä.

Hafa Go

PALJON SÄILYTYSTILAA

Tältä kalusteelta löytyy tarpeeksi säilytystilaa kaikille tarvitsemillesi tavaroille. Laatikoihin on hyvä näkymä ja helppo pääsy niiden kokonaan avautuvuuden ansiosta.

therese-och-charlotte-designer-720x720.jpg
THERESE SAMUELSSON & CHARLOTTE JOHANSSON - SUUNNITTELIJAT

 ”Hafa Go on tyylipuhdas kylpyhuoneenkaluste, väreinä kiltävän valkoinen tai mattasamettisella pinnalla valkoinen ja musta. Yksinkertaisuutta kauneimmillaan ja lisää ilmettä tuot valitsemalla tyyliisi sopivan vetimen valikoimastamme. Hafa Go tarjoaa säilytystilaa kaikille tarpeellisille tavaroille, joita tarvitset aloittaaksesi hyvän päivän”

therese-namnteckning.jpgcharlotte_namnteckning.jpg

 

HAFA GO ON TYYLIKÄS KYLPYHUONEENKALUSTE

Sileät pinnat ja tasapainoiset mittasuhteet tekevät Hafa Go- kalusteista tyylikkäitä. Yhdistä joko kaksipuolisilla peiliovilla olevaan peilikaappiin, tyylikkääseen pyöreään tai neliskanttiseen peiliin. Täydennä LED-valolla ja pistorasialla. Omaa tyyliäsi saat korostettua valitsemalla mieleisesi vetimet valikoimastamme.

Hafa Go - Posliiniallas

POSLIINIALLAS

Posliiniallas neliskanttisella kaukalolla ja ylivuotosuojalla. Leveämpien kalusteiden altailla on käytännöllistä laskutilaa kaukalon molemmin puolin.

Hafa Go sarjasta myös syvyydeltään kapeampi 600 leveä kaluste yhdellä laatikolla.

SYVYYDELTÄÄN KAPEAMPI KALUSTE

Mikäli tarvitset kalusteen, joka vie vähemmän tilaa, löytyy Hafa Go sarjasta myös syvyydeltään kapeampi 600 leveä kaluste yhdellä laatikolla.

Pesuallaskaappi Hafa Go valkoinen 45

PIENEMPÄÄN KYLPYHUONEESEEN

Pienin kylpyhuonekalusteemme sopii mainiosti ahtaampaan kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Pehmeästi sulkeutuva ovi kätkee taakseen reilusti säilytystilaa.

KAUNIS JA KESTÄVÄ PINTA

Go kalusteiden pinta on joko sameetimattaiseksi lakattu, väreinä valkoinen tai musta, tai kiiltävän valkoinen, jonka useampaan kertaan lakattu pinta antaa lisää kestävyyttä.

Hafa Go korkeakaappi

TILAVA KORKEAKAAPPI

Erittäin tilava korkeakaappi pehmeästi sulkeutuvalla ovella ja integroidulla vetimellä. Siirrettävät lasihyllyt. 

Katso Go korkeakaapit
Peilikaappi Hafa Go valkoinen 120

PEILI TAI PEILIKAAPPI

Hafa Go sarjastamme voit valita tyyliisi sopivan ja mieluisen peilikaapin kaksipuolisilla peiliovilla tai tyylikkään pyöreän tai neliskanttisen peilin.

Katso kaikki peilit ja peilikaapit
Vedin Hafa soft kromi

TÄYDENNÄ TYYLI VETIMILLÄ

Tietenkin on ilo saada omaa leimaa ja tyyliä kylpyhuoneeseen. Valitse tyyliisi sopivat metalliset vetimet valikoimastamme, helppo porausmalli tulee mukana.

Valitse vetimet