GO KALUSTEET

Hafa Go on tyylikäs kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Se on saatavana mustalla tai valkoisella samettimattapinnalla sekä kiiltävän valkoisena. Go on saatavana eri leveyksinä ja 600 on saatavana myös syvyydeltään kapeampana mallina. Tilavat laatikot ja kaappi tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja sopivat hyvin sekä pieneen että isoon kylpyhuoneeseen. Vedinten avulla voit luoda yksilöllisen ilmeen.

RUNSAAKSI MUOTOILTU

RUNSAAKSI MUOTOILTU

Hafa Go on tyylikäs kylpyhuonekaluste, jossa on valkoiseksi tai mustaksi lakattu samettimattapinta tai kiiltävän
valkoinen pinta. Laadukas ja kestävä posliiniallas. Valitse lisäksi peilikaappi molemminpuolisin peiliovin, tai
tyylikäs pyöreä tai suorakaiteen muotoinen peili. Lisää LED-valaistus, pistorasia ja tyyliisi sopivat vetimet.

Tutustu kaikkiin Go-kylpyhuonekalusteisiin täällä
SAMETTIMAINEN MATTAPINTA

SAMETTIMAINEN MATTAPINTA

Go-kalusteissa on miellyttävä valkoinen tai musta samettimattapinta, joka on lakattu useita kertoja kestävyyden parantamiseksi. Kaluste on saatavana nyt myös kiiltävän valkoisena. Posliininen pesuallas kestää hyvin kulutusta.

Lue lisää
PAIKOILLANNE, VALMIIT, GO

PAIKOILLANNE, VALMIIT, GO

Koska haluamme yksinkertaistaa asioita, Go toimitetaan valmiiksi koottuna. Se on helppo asentaa seinään ja säätää paikalleen kätevillä kiinnikkeillä.

Lue lisää
 TILAVAT KYLPYHUONEKALUSTEET

TILAVAT KYLPYHUONEKALUSTEET

Hafa Go on saatavissa neljässä eri koossa. Allaskaapissa on pehmeästi sulkeutuva laatikko, jossa on runsaasti tilaa tavaroille.

Lue lisää
VIIMEISTELE TYYLI VETIMELLÄ

VIIMEISTELE TYYLI VETIMELLÄ

Kukapa ei haluaisi itse viimeistellä kylpyhuonekalusteensa ulkoasua? Voit valita sinua eniten miellyttävän metallisen vetimen, jonka mukana toimitetaan helppo porausmalli.

Lue lisää
TILAVA KORKEA KAAPPI

TILAVA KORKEA KAAPPI

Erittäin tilavassa korkeassa kaapissa on pehmeästi sulkeutuva ovi ja integroitu vedin. Lasihyllyjen korkeutta voi säätää hyllynkannattimien avulla.

Lue lisää
HAFA GON SUUNNITTELIJAT

HAFA GON SUUNNITTELIJAT

”Hafa Go on tyylikäs samettimattapintainen kylpyhuonekaluste, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Tyylin voi viimeistellä vapaasti valittavalla vetimellä, joka voi olla yksinkertainen ja huomaamaton tai todellinen piste i:n päälle.”

Lue lisää