SHAPE KYLPYHUONEKALUSTEET

Esittelemme nyt seuraavan sukupolven kylpyhuonekalusteet ja matkamme jatkuu. Luvassa on uusia värejä, uutta laatikkosisustusta ja ennen kaikkea uutta tekniikkaa. Hafa Shape tarjoaa muotoiltavan kylpyhuonekalusteen, jolla on useita yhdistelymahdollisuuksia.

SHAPE kylpyhuonekalusteet

YKSILÖLLISESTI MUOTOILTAVISSA

Hafa Shape on kylpyhuonekaluste niille, jotka haluavat persoonallisen, muotoiltavan ja tyylikkään ilmeen. Suora ja pelkistetty muotokieli yhdessä virheettömän tekniikan kanssa mahdollistaa kalusteen, josta riittää iloa moneksi vuodeksi. Shape on  hdistettävissä monin tavoin omiin tarpeisiisi ja kylpyhuoneeseesi sopivaksi. Sarja sisältää useita leveyksiä ja värejä. Voit  äydentää ilmettä Store-peileillä tai peilikaapeilla.

Katso koko Hafa Shape täältä
STORE PEILI

PEILI PEHMEÄSTI PYÖRISTETYILLÄ KULMILLA

Store Soft peilissä on pehmeästi pyöristetyt kulmat ja sen himmennettävä LED-valaistus on sekä koristeellinen että käytännöllinen. Hipaisukoskettimen muistiin tallentuu viimeisin valoasetus sammuttaessa/sytyttäessä. Vinkki: säädä valon voimakkuus valmiiksi illalla yöllistä vessakäyntiä varten!  IP44. Sopii mainiosti pienempien kalustesarjojen kanssa tai asenna useampia peilejä suuremmaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää
MALJA-ALLAS & PÖYTÄTASOT

MALJA-ALLAS & PÖYTÄTASOT

Valitse kosteussuojatuista pöytätasoistamme ja täydennä kauniilla malja-altaalla, joko porsliinia tai ruostumatonta terästä. Osta lisäksi tyyliin sopiva hanamme.

Lue lisää
LOKERIKOT JA LAATIKKOMATOT

LOKERIKOT JA LAATIKKOMATOT

Pehmeästi sulkeutuvat laatikot uusimmalla tekniikalla kuten kapeilla mattapintaisilla metallisilla laatikon sivuilla ja kokonaan aukeavilla laatikoilla. Sisältää bambulokerikon ja irrotettavan laatikkomaton.

Katso koko Hafa Shape täältä

POSLIINIALLAS ON VERGE

Uusi ja moderni, omien suunnittelijoidemme kehittämä posliiniallas, jonka notkea muotokieli ulottuu reunaan saakka. Ainutlaatuinen muotokieli sopii hienosti allaskaapin tiukkoihin linjoihin ja molemmilla puolilla on laskutilaa.

Lue lisää
On Top TYÖTASO

On Top TYÖTASO

Kosteutta kestävä antrasiitinharmaa laminaattityötasomme jonka ekstra matta pinta vähentää sormenjälkiä.

Lue lisää
Vedin Verge

Vedin Verge

Tyylikäs vedin harjattua alumiinia.

Shape spegelskåpShape tvättställsskåp

ALLASKAAPPI USEISSA ERI LEVEYKSISSÄ

Allaskaappiemme leveysvaihtoehdot ovat 600, 800, 900, 1000 ja 1200 ja niitä voidaan yhdistellä. Useimpia voidaan myös yhdistää sivumoduuliin 300 leveyden lisäämiseksi tai muuhun ratkaisuun ja näihin on saatavilla yhteensopivia työtasoja

 

Katso koko Hafa Shape täältä
Store peilikaappi

LAATIKKOVALAISTUS

Lisävarusteita ovat laatikkovalaistus ja pistorasia. Valo syttyy automaattisesti, kun laatikko avataan.

 

Lue lisää
Store korkea kaappi ja seinäkaappi

Store korkea kaappi ja seinäkaappi

Korkea kaappi voidaan avata push-open-mekanismilla, mikä ei edellytä vedintä tai pehmeästi sulkeutuvalla ovella, jota voit täydentää vetimellä. Lisäksi kaapista on kahta syvyysvaihtoehtoa, Matala seinäkaappi, pehmeästi sulkeutuva ovi ja kaksi siirrettävää lasihyllyä.

Lue lisää