MAALAISTYYLINEN KYLPYHUONE

LUO TYYLI MODERNILLE MAALAISTYYLISELLE KYLPYHUONEELLE

Tähän olemme keränneet inspiraatioita maalaistyyliselle modernille kylpyhuoneelle, riippumatta siitä remontoitko vanhaa vai rakennatko ihan uutta kulpyhuonetta. Hafa tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonekalusteita ja sisustusta modernilla maalaismaisella tyylillä. Uutuutemme Hafa Grace tuo maalaistyylisen kylpyhuoneen nykyaikaan tyylikkään ja ajattoman kauniilla muotoilullaan.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - SUUNNITTELIJA

Suunnittelijamme Therese kuvailee viimeisintä uutuuttamme Hafa Grace kalustesarjaa näin: Hafa Grace kalustesarjan kauniit profiloidut ovet ja etulevyt sopivat niin maalaistyyliselle kun klassisemmallekkin kylpyhuoneelle. Raikkautta skandinaavisella kosketuksella.

therese-namnteckning.jpg

IDEOITA UUDELLE MAALAISTYYLISELLE KYLPYHUONEELLESI

Kaikki lähtee yksityiskohdista. Maalaistyylinen, klassinen kylpyhuone kätkee yksityiskohtia, jotka ovat huolella loppuun asti ajateltuja. Kalusteiden muotoilu ja linjat yhdistettyinä vetimiin ja pyöreisiin muotoihin tuovat aivan uutta tunnelmaa kylpyhuoneeseesi. Luonnonmateriaalit, kuten puu ja pellava ja esimerkiksi läpikuultavat verhot antavat maalaistyyliselle kylpyhuoneellesi harmoonisen loppusilauksen. Täydellisen kokonaisuuden.

KLASSINEN RAAMIKEHYS

KLASSINEN RAAMIKEHYS

Ovien ja laatikoiden etulevyjen klassiseen raamikehykseen yhdistyy kauniisti joko tyylikkäät nuppivetimet tai vaikkapa koristeelliset kahvat. Jo pienilläkin yksityiskohdilla saadaan maalaistyyliseen kylpyhuoneeseen ripaus klassista kosketusta.

MAALAISTYYLINEN KYLPYHUONE LUONNON MATERIAALEISTA

MAALAISTYYLINEN KYLPYHUONE LUONNON MATERIAALEISTA

Käytä sisustamisessa luonnon materiaaleja, kuten puu ja pellava.

Pesuallas 1200 posliinia

KYLPYHUONEEN KORISTE

Sanotaan,että pesuallashana on koko kylpyhuoneen koriste. Valitse klassinen hana, joka sulautuu kokonaisuuteen ja samalla vahvistaa kylpyhuoneen maalaistyyliä.

MALJA-ALLAS PÖYTÄLEVYN KANSSA VAHVISTAA MAALAISMAISTA TYYLIÄ

Pöytälevylle asennettava kulhomainen malja-allas yhdessä valaisevan peilin kanssa luo kaunista harmoniaa. Suuremmalle perheelle voi  upotettava pesuallas reiluilla laskutiloilla olla käytännöllisempi ratkaisu.

PYÖREITÄ MUOTOJA MAALAISTYYLISEEN KYLPYHUONEESEEN

Pyöreillä muodoilla voit pehmentää maalaistyylisen kylpyhuoneesi tyyliä ja tasapainottaa pystysuoria viivoja mm kalusteista tai helmilevy paneleista, joita usein käytetään juuri maalaistyylisessä sisustuksessa. Pyöreitä muotoja saa kauniisti esille esimerkiksi pyöreillä peileillä, pyöristetyllä muotoilulla olevilla lampuilla ja esimerkiksi kauniilla malja-altailla. Kauneutta ja käytännöllisyyttä maalaistyyliseen kylpyhuoneeseen.

PYÖREÄ PEILI VALAISTUKSELLA

PYÖREÄ PEILI VALAISTUKSELLA

Hafa Store Round on pyöreä kylpyhuoneen peili integroidulla LED-valaistuksella. Kaunis ja käytännöllinen valaistus maalaismaiselle kylpyhuoneellesi.

ELEANTTI SEINÄLAMPPU

ELEANTTI SEINÄLAMPPU

Hafa Globe seinälampun kaunis muotoilu täydentää maalaismaista tyyliä kylpyhuoneessasi. Hafa Globe löytyy sekä matta mustana että harjattuna kromina.

MAALAISMAISTA HARMONIAA

MAALAISMAISTA HARMONIAA

Luo harmoniaa maalaismaiseen kylpyhuoneeseesi. Kaunis jakkara teekupillesi kylpyammeen vieressä tai tunnelmallisesti luonnon valoa läpipäästävät ohuet verhot tuovat pienillä muutoksilla kylpyhuoneeseesi uutta ilmettä ja tunnelmaa.

VAALEA MAALAISMAINEN KYLPYHUONE YLELLISEN HILLITYT SÄVYT?

Se on aivan makuasia, mikäli mieleisesi kylpyhuone on maalaismaisempi vaaleilla kalusteilla vai modernimpi hillityillä ja lämpimillä sävyillä. Vaaleat ja valkoiset kylpyhuonekalusteet mielletään usein maalaismaisempaan tyyliin kuuluviksi, mutta haluamme myös luoda inspiratioita elegantille ja hillitymmälle sisustukselle, joka luo enemmän klassista tyyliä kylpyhuoneeseen.

KYLPYHUONE LÄMPIMILLÄ SÄVYILLÄ

KYLPYHUONE LÄMPIMILLÄ SÄVYILLÄ

Tumman harmaat kylpyhuonekalusteet yhdistettyinä ylellisiin mustiin yksityiskohtiin luovat yllätyksellisen harmonian yhdessä lämpimän sävyisten kaakeleiden ja lattialaattojen kanssa.

TARKASTI VALITUT YKSITYISKOHDAT

TARKASTI VALITUT YKSITYISKOHDAT

Korosta kylpyhuonettasi hienostuneilla ja huolella valituilla yksityiskohdilla hillityistä värisävyistä.

JOUSTAVAA MAALAISMAISTA TYYLIÄ

JOUSTAVAA MAALAISMAISTA TYYLIÄ

Lue lisää sarjastamme Hafa.Grace kylpyhuonekalusteet. Täältä löydät inpiraatioita sekä valoisalle, maalaismaiselle kylpyhuoneelle tai hillityn hienostuneelle tyylille.