Inspiraatiota

Tähän olemme kerännyt inspiraatiota jotta voisit löytää erityylisiä kylpyhuoneta ja tuotteita. Kylpyhuonessa tulee viihyä. Siksi kehitämme ja uusimme jatkuvasti tuotteitamme, ja näin saat ihanamman elämyksen. Tässä joitakin niistä. 

Hafa Igloo Pro

Hafa Igloo Pro

Laajasta IglooPro™-valikoimastamme löydät oikean suihkuratkaisun kaikkiin kylpyhuoneisiin. Paitsi että se on nopea asentaa, se lisää yksilöllisen kosketuksen ruotsalaisella muotoilullaan.

Lue lisää IglooPro
Neat kylpyhuonekalusteet

HAFA NEAT - KÄTEVÄ KALUSTE PIENEEN TILAAN

Hafa Neat on kaluste pieneen kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Valitse joko ovella tai laatikoilla, molemmat pehmeästi sulkeutuvia. Kätevissä säilytys- ja kokovartalopeileissä on tilavat hyllyt joihin pääsy molemmilta puolilta.

Lue lisää Neat sarjasta
Shape kalusteet

SHAPE - yksilöllisesti muotoiltavissa

Hafa Shape on kylpyhuonekaluste niille, jotka haluavat persoonallisen, muotoiltavan ja tyylikkään ilmeen. Suora ja pelkistetty  muotokieli yhdessä virheettömän tekniikan kanssa mahdollistaa kalusteen, josta riittää  iloa moneksi vuodeksi. Shape on yhdistettävissä monin tavoin omiin tarpeisiisi ja kylpyhuoneeseesi sopivaksi. Sarja sisältää useita leveyksiä ja värejä.

Lue lisää Shape sarjasta
Sun kalusteet

HAFA SUN - AJATONTA pohjoismaista muotoilua

Esittelyssä seuraava Hafa Sun -sukupolvi.  Tarjolla on uusia värejä, tilavampia laatikoita  ja kaappeja sekä aiempaa enemmän  yhdistelymahdollisuuksia. Olemme myös kiinnittäneet hieman ylimääräistä huomiota  yksityiskohtiin. Tällaisia ovat esimerkiksi bambulaatikosto ja matto pehmeästi sulkeutuvissa  laatikoissa. 

Lue lisää Sun sarjasta
HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

Uuden Hafa Edge -kalustesarjan myötä haluamme viedä kylpyhuoneiden suunnittelun uudelle aikakaudelle. Edgen muotokieli on haluttu säilyttää mahdollisimman minimalistisena. Modernit muodot ja pelkistetyt linjat yhdistettyinä uusimpiin laadukkaisiin materiaaleihin antavat kylpyhuoneellesi aivan erityisen ilmeen.

Lue lisää Edge
HAFA GO - TILAVA MUOTOILU

HAFA GO - TILAVA MUOTOILU

Hafa Go on tyylikäs samettimattapintainen kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Siitä on saatavissa eri kokoja, ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja toimii hyvin niin pienessä kuin isossakin kylpyhuoneessa.

Lue lisää Go
HAFA EDEN - INSPIRAATIOTA MENNEESTÄ JA NYKYAJASTA

HAFA EDEN - INSPIRAATIOTA MENNEESTÄ JA NYKYAJASTA

Hafa Eden on kalustesarja jolla on ajaton muo-toilu ja persoonallinen luonne. Therese on sov-eltanut materiaalit tasapainoisesti. Nykyaikaiset yksityiskohdat ja perinteiset linjat yhdistävät vanhan- ja nykyajan.

Lue lisää Eden sarjasta
Life kalusteet

HAFA LIFE - VAIHTELUA VAIHTELUN VUOKSI

Hafa Life on kuin elämä itse, täynnä mahdolli-suuksia. Therese Samuelsson on suunnitellut erilaisia etulevyjä, joiden avulla kylpyhuoneen kalusteet on helppo uudistaa oman tyylisi ja ideoittesi mukaan. Hafa Life -kalusteita valmistetaan kolmena le-veytenä.

Lue lisää Life sarjasta