INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

Olemme keränneet yhteen ispriraatioita kylpyhuoneeseesi ja täältä löydät erillaisia tyylejä ja kylpyhuonetuotteita. Meidän ajatuksenamme on viihtyisä kylpyhuone. Ja juuri tämän takia kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja niiden toimintoja täyttämään modernin ja viihtyisän kylpyhuoneen vaatimukset, täältä näet joitakin niistä.

HAFA COLOUR CONCEPT – AINUTLAATUINEN KÄSITE JOKA INSPIROI

HAFA COLOUR CONCEPT – AINUTLAATUINEN KÄSITE JOKA INSPIROI

Inspiroidaksemme ja auttaaksemme Teitä tekemään kylpyhuoneestanne henkilökohtaisemman, olemme valinneet Hafa Colour Conceptin, jossa kaikki on taitavasti suunniteltu sopimaan yhteen ja ovat keskenään yhdisteltävissä. Hafa Colour Concept-tuotteet voidaan yhdistellä suurien kalustesarjojemme kanssa, ja se sisältää kauniita ja uniikkeja tuotteita pesualtaista, allastasoista ja vetimistä hanoihin, suihkuihin ja kattosuihkuihin.

Lue lisää

VALITSE ROHKEASTI VALKOISET KYLPYHUONEKALUSTEET

Valkoiset ja vaaleat värit saavat kylpyhuoneesi näyttämään isommalta ja ovat juuri siksi hyvä vaihtoehto pienemmille kylpyhuoneille. Lisäksi vaaleat värit päästävät valoa sisään ja muodostavat kaunista valoheijastusta. Sisustaminen valkoisilla kalusteilla ja esimerkiksi lisäämällä yksityiskohtiin lämpimiä sävyjä ei tarkoita sitä että se olisi tylsää, vaan pikemminkin sitä, että olet tietoisesti päästänyt vaaleilla sävyillä valon sisään. Rohkene sisustaa valkoisella.

Kylpyhuonekalusteemme Hafa Shape, allashana Hafa Design ja pyyhekuivain Hafa Original. Valkoista, valkoista ja valkoista. Sopii täydellisesti Hafa Storen kanssa. Pyöreä peili jonka kaunis valaistus hehkuu lämmintä valoa. Hipaisukatkaisimen muistiin tallentuu viimeisin valoasetus sammuttaessa/sytyttäessä.


Katso kylpyhuonesarjamme Shape