Inspiraatiota

Tähän olemme kerännyt inspiraatiota jotta voisit löytää erityylisiä kylpyhuoneta ja tuotteita. Kylpyhuonessa tulee viihyä. Siksi kehitämme ja uusimme jatkuvasti tuotteitamme, ja näin saat ihanamman elämyksen. Tässä joitakin niistä. 

Hafa Igloo Pro

Laajasta IglooPro™-valikoimastamme löydät oikean suihkuratkaisun kaikkiin kylpyhuoneisiin. Paitsi että se on nopea asentaa, se lisää yksilöllisen kosketuksen ruotsalaisella muotoilullaan.

Lue lisää IglooPro

HAFA EDGE - MODERNIA ELEGANSSIA

Uuden Hafa Edge -kalustesarjan myötä haluamme viedä kylpyhuoneiden suunnittelun uudelle aikakaudelle. Edgen muotokieli on haluttu säilyttää mahdollisimman minimalistisena. Modernit muodot ja pelkistetyt linjat yhdistettyinä uusimpiin laadukkaisiin materiaaleihin antavat kylpyhuoneellesi aivan erityisen ilmeen.

Lue lisää Edge

HAFA GO - TILAVA MUOTOILU

Hafa Go on tyylikäs samettimattapintainen kylpyhuonekaluste, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Siitä on saatavissa eri kokoja, ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja toimii hyvin niin pienessä kuin isossakin kylpyhuoneessa.

Lue lisää Go

HAFA EDEN - INSPIRAATIOTA MENNEESTÄ JA NYKYAJASTA

Hafa Eden on kalustesarja jolla on ajaton muo-toilu ja persoonallinen luonne. Therese on sov-eltanut materiaalit tasapainoisesti. Nykyaikaiset yksityiskohdat ja perinteiset linjat yhdistävät vanhan- ja nykyajan.

Lue lisää Eden sarjasta

HAFA LIFE - VAIHTELUA VAIHTELUN VUOKSI

Hafa Life on kuin elämä itse, täynnä mahdolli-suuksia. Therese Samuelsson on suunnitellut erilaisia etulevyjä, joiden avulla kylpyhuoneen kalusteet on helppo uudistaa oman tyylisi ja ideoittesi mukaan. Hafa Life -kalusteita valmistetaan kolmena le-veytenä.

Lue lisää Life sarjasta

HAFA ORIGINAL - UUDENAIKAISTA RETROA

Ainutlaa-tuinen kaluste, jonka muotoilu pohjautuu Hafan ensimmäiseen käsin-tehtyyn kalustesarjaan. Allaskaappi, kolme laatikkoa. Laatikot avataan vetimien sijaan push-open-tekniikalla. Allas posliinia.

Lue lisää Original sarjasta

HAFA SUN - AINUTLAATUISTA POHJOISMAISTA MUOTOILUA

Hafa Sun on tyylipuhdas kaluste, joka tuo pyöreät pehmeät linjat kylpyhuoneeseen. Allas-kaappi pehmeästi sulkeutuvin laatikoin, joissa integroitu vedinreuna. Laatikot avautuvat kokonaan, joten sisältöä on helppo käyttää. Laatikoiden sisäpuoli on tyylikkään harmaa.

Lue lisää Sun sarjasta