Inspiraatiota

Tähän olemme kerännyt inspiraatiota jotta voisit löytää erityylisiä kylpyhuoneta ja tuotteita. Kylpyhuonessa tulee viihyä. Siksi kehitämme ja uusimme jatkuvasti tuotteitamme, ja näin saat ihanamman elämyksen. Tässä joitakin niistä. 

Hafa Eden

Eden on kalustesarja jolla on ajaton muotoilu ja persoonallinen luonne. Therese on soveltanut materiaalit tasapainoisesti. Nykyaikaiset yksitysikohdat ja perinteelliset linjat yhditävät vanhan- ja nykyajan. Eden tarjoaa sinulle valinnavaraa ja henkilökohtaisia vaihtoehtoja vapaasti asetettavan pesumaljan sijoittamissa allastasolle tai tasoon upotettu posliiniallas. Nah-kave timet tai perinteelliset kaupantiskivetimet

Lue lisää Eden sarjasta

Hafa Life

Hafa Life kylpyhuonekalusto löytyy kolmella leveydellä, peilin tai peilikaapin kera. Valitse etulevy 10 eri vaihtoehdon välillä. 
Mikä sopii sinun kylpyhuoneeseesi ja tyyliisi? Allaskaapin laatikot antavat paljon säilytystilaa. Peileissä ja peilikaapeissa upotettu LED-valaistus valaisee pehmeästi. Kalusteet valmiiksi koottuna, kiinnität itse vain etulevyt

Lue lisää Life sarjasta

Hafa Original

Hafa Original on itsevarman leikkisä versio Hafan ensimmäisestä käsintehdystä kalustesarjasta. Elin Basander André on tuonut muotoilun tähän päivään suurentamalla 70-luvulle tyypillisten lamellien kokoa ja muuttanut ne oviksi. Hafa Original -kalusteita valmistetaan kolmena leveytenä, ja voit valita pesualtaan yhteyteen joko peilin tai peilikaapin. Värivaihtoehdot ovat aito tammivaneri, valkoiseksi maalattu vaneri ja mustaksi maalattu vaneri.

Lue lisää Original sarjasta

Hafa Sun

Hafa Sun on tyylipuhdas ja elegantti sarja, joka tarjoaa pehmeitä yksityiskohtia ja kauniita linjoja vaaleina ja tummina sävyinä. Therese Samuelssonin suunnitteleman sarjan selkeä puukuviointi antaa kalusteille ainutlaatuista luonnetta. Tilavissa laatikoissa on runsaasti tilaa kaikkien perheenjäsenten tarvikkeille. Vuoden uutuus on allaskaappi ja pesuallas joissa on sirommat mitat ja sopii kapempaan tilaan. Väreinä musta tai valkoinen tammikuviointi sekä valkoinen matta.

Lue lisää Sun sarjasta