Hafa Colour Concept

Inspiroidaksemme ja auttaaksemme Teitä tekemään kylpyhuoneestanne henkilökohtaisemman, olemme valinneet Hafa Colour Conceptin, jossa kaikki on taitavasti suunniteltu sopimaan yhteen ja ovat keskenään yhdisteltävissä.

HAFA COLOUR CONCEPT – AINUTLAATUINEN KÄSITE JOKA INSPIROI

HAFA COLOUR CONCEPT – AINUTLAATUINEN KÄSITE JOKA INSPIROI

Inspiroidaksemme ja auttaaksemme Teitä tekemään kylpyhuoneestanne henkilökohtaisemman, olemme valinneet Hafa Colour Conceptin, jossa kaikki on taitavasti suunniteltu sopimaan yhteen ja ovat keskenään yhdisteltävissä. Hafa Colour Concept-tuotteet voidaan yhdistellä suurien kalustesarjojemme kanssa, ja se sisältää kauniita ja uniikkeja tuotteita pesualtaista, allastasoista ja vetimistä hanoihin, suihkuihin ja kattosuihkuihin. Hafa Colour Concept-tuotteet voidaan yhdistellä suurien kalustesarjojemme kanssa, ja se sisältää kauniita ja uniikkeja tuotteita pesualtaista, allastasoista ja vetimistä hanoihin, suihkuihin ja kattosuihkuihin.

therese-rund.jpg

THERESE SAMUELSSON - SUUNNITTELIJA

Hafa Colour Conceptissa olen kehittänyt neljä erillaista tyyliä nykyisistä väreistä ja materiaaleista, jotka auttavat sinua nostamaan kylpyhuoneesi yhtenäisyyttä. Samalla haluan, että osia voidaan yhdistellä vapaasti, jotta voit luoda juuri oman näköisesi kokonaisuuden.

therese-namnteckning.jpg

 

HAFA CALM

Ota rauhoittava kylpy hämärässä ja anna kynttilän valon lämpimän ehkun rauhoittaa mielesi. Yhdenmukaisilla messinginvärisillä
yksityiskohdilla luot ainutlaatuisen, mutta samalla aistillisen ja lämpimän ilmapiirin kylpyhuoneeseesi.

Lue lisää
Kylpyhuoneen sisustus, malja-allas ja pesuallashana mustakromisena

Hafa Lush

Luo design-hotelli tunnelma mustalla ja ylellisellä mustakromilla. Täydennä tunnelmallisella Led-peilillä sekä kookkailla viheskasveilla ja voit tuntea suurkaupunkien kirkkaan yötaivaan tuoman pulssin kylpyhuoneessasi.

Lue lisää
Kylpyhuoneen sisustus, malja-allas ja pesuallashana mustana

Hafa Silent

Sävy sävyyn tai yksivärisesti. Mustalla ja antracit harmaalla, hanasta suihkuun ja kalusteisiin, luot hiljaisempaa olemusta kylpyhuoneeseesi ilman tarpeettomia vaikutteita. Tyylikästä, erottuvaa ja samalla ajatonta.

Lue lisää
Kylpyhuoneen sisustus kromi valkoinen marmori

Hafa Crisp

Valoisa ja raikas kylpyhuone kauniilla marmori ja valkoisilla pinnoilla. Haluamme aloittaa päivän tyylillä joka luo tunteen koko päiväksi. Tässä kauniissa energiaa antavassa tyylissä hehkuvat kromatut yksityiskohdat hanan kanssa kuin helmeilevät vesipisarat.

Lue lisää