Hafa Style ANTAA SINULLE KÄYTÄNNÖLLISEN KYLPYHUONEEN

Hafa Style TYYLIKÄS JA MODERNI ALLASKALUSTE

Hafa Style on tyylikäs ja käytännöllinen pesuallaskaappi, värinä mattapintainen valkoinen ja leveydet 600:sta 1200:een. Pehmeästi sulkeutuvien laatikoiden integroidut vetimet luovat kylpyhuoneeseen harmonian ja järjestyksen tunnetta. Tyylikästä ja käytännöllistä. Pesuallaskaappi on helppo asentaa kokonaisella seinäkiskolla ja säädettävillä ripustusheloilla. Valmisteltu sekä seinä- että lattiaviemäriä varten.

Hafa Style -pesuallaskaapissa on integroidut vetimet

TYYLIÄ INTEGROIDUILLA VETIMILLÄ

Hafa Style -pesuallaskaapissa on integroidut vetimet, jotka helpottavat kalusteen puhtaana pitämistä ja antavat tyylikkään ja modernin ilmeen.

Hafa Style kalusteet

KOKONAAN AUKEAVAT LAATIKOT

Laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja ovat kokonaan ulosvedettävät, joten sisältöön on helppo päästä käsiksi. Laatikkomatot voidaan irrottaa helposti puhdistusta varten.

Hafa Style kalusteet

TILAVAT PINNAT JA KÄYTÄNNÖLLINEN TILAVUUS

Posliinisessa pesualtaassa on suuri kaukalo, joka on kätevä, kun haluat pestä esimerkiksi pikkupyykkiä. Lisäksi kaukalon ympärillä on runsaasti laskutilaa kaikelle tarvitsemallesi.

TYYLIKÄS TOIMINNALLISUUS

Tyylikkään ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta Hafa Style tarjoaa täydellisen tasapainon käytännöllisten säilytysratkaisujen ja modernin estetiikan välillä. Anna kylpyhuoneesi säteillä tyyliä ja toiminnallisuutta joka päivä Hafa Stylen avulla.

Katso Style kalusteet

SUUNNITTELE SÄILYTYSTILAA

Meillä Hafalla on visio siitä, että hyvin suunnitellun kylpyhuoneen ei pitäisi ainoastaan näyttää hyvältä vaan myös palvella tarkoitusta. Yksi vaihe, joka usein unohdetaan, on säilytystilojen suunnittelu. Hyvällä säilytystilalla, johon mahtuu sekä pyyhkeitä että muita kylpyhuonetarvikkeita, voit pitää tavarat järjestyksessä uhraamatta sitä, että kaikki on käytettävissäsi silloin, kun niitä tarvitset. Kun sinulla on tilaa säilyttää tarvitsemasi tavarat, kylpyhuoneesi on myös helpompi pitää puhtaana ja siistinä. Täydennä Hafa Style -kalusteesi tarvitsemallasi yläosalla ja esimerkiksi sivukaapilla Hafa Store -valikoimastamme, josta löytyy yllättävän paljon säilytystilaa tarjoavia kaappeja sekä kauniita peilejä.

SÄILYTYSTILAA KAIKELLE TARPEELLISELLE

SÄILYTYSTILAA KAIKELLE TARPEELLISELLE

Kapeampaan kylpyhuoneeseen löytyy Store-valikoimastamme seinä- ja korkeakaappeja hieman kapeammalla syvyydellä.

Katso seinä- ja korkeakaappimme
Hafa Store peili

KYLPYHUONEEN VALAISTUS JA SÄILYTYSTILAT

Hafa Store -sarjastamme löydät laajan valikoiman säilytyskaappeja, peilikaappeja ja peilejä.

Katso kylpyhuonekaapit ja peilit
KATSO KAIKKI OSAT

KATSO KAIKKI OSAT

Luo käytännöllinen kylpyhuone Hafa Style-kalusteella, jossa on integroidut vetimet ja joka on saatavana useina eri leveyksinä.

Katso kaikki osat