Modernia eleganssia

Modernia eleganssia

Uuden Hafa Edge -kalustesarjan myötä haluamme viedä kylpyhuoneiden suunnittelun uudelle aikakaudelle. Edgen muotokieli on haluttu säilyttää mahdollisimman minimalistisena. Modernit muodot ja pelkistetyt linjat yhdistettyinä uusimpiin laadukkaisiin materiaaleihin antavat kylpyhuoneellesi aivan erityisen ilmeen. Kiinnitä huomiota epäsymmetrisiin muotoihin, ja yhdistele rohkeasti kauniiksi kokonaisuudeksi, sanoo Hafa Edgen -sarjan suunnittelija Måns Broman.

UNIIKKI LAATIKOSTO - FLEXSTORAGE™

UNIIKKI LAATIKOSTO - FLEXSTORAGE™

FlexStorage™-muunneltava puukehikkosysteemi mahdollistaa laatikon sisuksen järjestämisen yksilöllisellä tavalla. 

SMOOTHOPEN-LAATIKKOJÄRJESTELMÄ

SMOOTHOPEN-LAATIKKOJÄRJESTELMÄ

Smoothopen™-laatikkojärjestelmässä on push-open -toiminto. Sen ansiosta laatikostot avautuvat sulavasti, kun niitä vain painaa kevyesti.

KORKEA TAI MATALA SEINÄKAAPPI

KORKEA TAI MATALA SEINÄKAAPPI

Korkea tai matala seinäkaappi, tai vaikka molemmat. Kaapit toimivat push-open -toiminnolla, joten halutessasi voit jättää vetimet kokonaan pois.

Edge tarjoaa eksklusiivisen määrän vaihtoehtoja

HAFA Edge tarjoaa eksklusiivisen määrän vaihtoehtoja. Jiiriin leikatut kulmat ja kapeat linjat tuovat tarkkuutta ja laatua muotokieleen.


• SmoothOpen™-vetolaatikot avautuvat ja sulkeutuvat pehmeästi.
• Flex Storage ™-joustava säilytysjärjestelmä on valmistettu lakatusta massiivitammesta ja laatikoiden pohjalla olevat matot helpottavat siivoamista.
•Vaihtoehtoina posliininen tai lasitetusta teräksestä valmistettu malja-allas sekä perinteinen upotettu posliiniallas.

 

LAATIKON VALAISTUS

LAATIKON VALAISTUS

Laatikkoon tuleva valo on valittavissa lisävarusteena. Se voidaan asentaa helposti sekä allaskaappiin että lisämoduuliin.

PEILI JA PEILIKAAPPI

PEILI JA PEILIKAAPPI

Store LED-peilit sopivat hyvin ja niitä löytyy eri mallisia sekä kokoisia. Kaikissa koristeellinen ja käytännöllinen lämpimän valkoinen LED-valaistus, joka on säädettävissä hipaisukoskettimella. 

Lue lisää
SUUNNITTELIJAMME

SUUNNITTELIJAMME

"Tavoitteeni Hafa Edgen suunnittelussa oli luoda uuden sukupolven kylpyhuonekalustesarja. Ohuiden linjojen yhdistäminen epäsymmetriseen muotokieleen synnyttää jännittäviä yksilöllisiä kokonaisuuksia ja tarjoaa loputtoman määrän vaihtoehtoja." - Måns Broman

HAFA EDGE ANTRASIITTI

Pesuallaskaappi ja sivumoduuli SmoothOpen™-järjestelmällä. Pesuallastaso Kensho Silestone. Hafa Edge Smooth -lasitettu teräsallas.

Lue lisää
Silestone-kvartsimateriaalia

Silestone-kvartsimateriaalia

Pesuallastason voit valita neljästä eri värivaihtoehdosta, jotka ovat kaikki Silestone-kvartsimateriaalia. Saatavana useita eri kokovaihtoehtoja. Kensho-värivaihtoehto suoraan varastosta ja muut vaihtoehdot tilauksesta.

Vetimet antavat Edge-kalusteille ilmettä

Vetimet antavat Edge-kalusteille ilmettä

Vetimet antavat Edge-kalusteille ilmettä. Ohut, pitkä, kapea vedin on suunniteltu erityisesti Edge-kalustesarjaan. Saatavana kolme eri pituutta.