HAFA hanat ruostumattomasta teräksestä

Hafan ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiö- ja pesuallashant ovat varma valinta, kun laadulle, muotoilulle ja hygienialle asetetaan korkeat vaatimukset.

HAFA RUOSTUMATON TERÄS HANAT TÄYTTÄVÄT KORKEAT VAATIMUKSET

Hafa lanseeraa nyt ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiö – ja pesuallashanat houkuttelevalla modernilla designilla. Ruostumatonta terästä löytyy kaikkialta ympäriltämme tuotteista, joita käytetään siellä, missä hygienialle ja esimerkiksi ympäristön huomioon ottamiselle on asetettu korkeat vaatimukset. Kattilat, juomavesi hanat, keittiöveitset sekä erillaiset instrumentit terveyden- ja sairaanhoidossa. Ruostumaton teräs on 100% terästä ja siihen ei ole lisätty muita seoksia tai metalleja. Materiaalina on ruostumaton teräs kestävää sekä 100% kierrätettävää.

Keittiöhana Hafa Rise

Keittiöhana APK-liitännällä

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun Rise keittiöhanan pehmeä muotoilu sopii useimpiin keittiöihin ja pyykkitupiin. Suutin helpottaa käyttöä niin keittiössä kun pyykkituvassakin. Saatavana väreissä harjattu teräs sekä matta musta.

Katso nämä keittiöhanamme täältä
Pesuallashana Reco

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu allashana pyöristetyllä muotoilulla

Reco-hanoja löytyy matalana ja medium mallina, ja sirompaa Wind-hanaa matalana mallina. Saatavana väreissä harjattu ruostumaton teräs ja musta. Hanojen kaunis pyöreä muotoilu sopii tyyliltään useimpiin kylpyhuoneisiin.

Katso nämä allashanamme täältä
Tyyppihyväksytyt ja energiamerkityt hanamme

Tyyppihyväksytyt ja energiamerkityt hanamme

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiö-ja pesuallashanamme ovat RISE-testilaboratoorion testaamia, tyyppihyväksyttyjä ja energiamerkittyjä. Tällä takaamme korkean laadun ja parhaimman mahdollisen toimivuuden.

Lue lisää laadustamme
Svart rostfri köksblandare med diskmaskinsavstängning
Skandinaavinen muotoilu

Skandinaavinen muotoilu

Tyylikkäät ruotsalaisesta perinteestä haetut esteetiset linjat antavat hanoillemme meidän oman leiman. Kauniit ja modernit, nyt ja vastaisuudessa.

Stainless Steel

Stainless Steel

Hana on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka materiaalina on kestävä sekä 100% kierrätettävä.

WATER SAVE

WATER SAVE

Vettä säästävällä suuttimella vedenkäyttö vähenee käyttömukavuudesta tinkimättä. 5,3 l/ min 3 bar*. Veteen sekoittuva ilma antaa vesisäteelle saman paineen vähemmällä veden käytöllä pesutuloksesta tinkimättä.

EASY MOUNT

EASY MOUNT

Hanoissamme on Easy Mount- tekniikka, joka tarkoittaa että hanojen asentaminen altaaseen tai pöytälevyyn on helppoa ja vaivatonta, ja asentaminen tapahtuu ilman työkaluja.

TYYPPIHYVÄKSYTYT HANAT

TYYPPIHYVÄKSYTYT HANAT

Hanamme tyyppihyväksynnän suorittaa RISE, entinen SP.

SINTEF

SINTEFIN TESTAAMIA JA HYVÄKSYMIÄ

Hanamme ovat SINTEFin testaamia ja  hyväksymiä. Se on Pohjoismaiden suurin ja arvostetuin hanojen testauslaboratorio.

HANAMME RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ